BTC USD 38,240.4 Gold USD 1,796.80
Time now: Jun 1, 12:00 AM

ape benda yang paling jahat, korang rasa korang pernah buat???

sarawak_lineup

Super Active Member
Joined
Aug 25, 2008
Messages
5,217
Reaction score
107
Points
88
sajer jer den bukak threads ni...nak tau sejujur mana korang ni jer,,,,kekekekekeke....:D

pernah x korang buat kesalahan yg korang rasa paling jahat la korang pernah buat selama korang hidup ni...

apa yg penting kita sama2 anggap ia sebagai pengajaran,dan pengalaman hidop la kan???kan????kan??:):)
 
Sponsored Post

sarawak_lineup

Super Active Member
Joined
Aug 25, 2008
Messages
5,217
Reaction score
107
Points
88
biar den mulakan dulu la ek...
ni kes masa muda2 dlu...lama dh...
kejadian masa kat genting...
den ramai2 dgn kwn2 den pg konvoi motorsikal kek genting...
skali nak balik moto pancit..
telepon brader tiub tu dia mintak RM100..
last2 den ngan mbr2 den sepakat curi tayar motor org jek kek atas tu...
kuang...kuang....kuang.....:)):)):))
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
biar den mulakan dulu la ek...
ni kes masa muda2 dlu...lama dh...
kejadian masa kat genting...
den ramai2 dgn kwn2 den pg konvoi motorsikal kek genting...
skali nak balik moto pancit..
telepon brader tiub tu dia mintak RM100..
last2 den ngan mbr2 den sepakat curi tayar motor org jek kek atas tu...
kuang...kuang....kuang.....:)):)):))

masa darjah 5-6 selalu kena pi TNB (masa tu LLN) bayaq bil letrik. Masa tu ingatkan bila bil tu dah dipotong kat bawah kira dah bayaq ler. 3 bulan berturut-turun duit tu aku guna untuk joli. Tak pi bayaq bil. Pinjam pembaris koyak kat bawah bil tu. mak aku pun tak check cetakan computer sah terima bayaran. cukup 3 bulan letrik kena potong. pecah rahsia. berbalaq aku kena belasah. malam tu rumah bergelap. esok mak aku sendiri pi bayaq bil. tak caya kat aku dah..

:eek::eek::eek:
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
bakaq mercun katak lepas tu campak dalam kain tok penghulu sebab tok penghulu repot kat mak aku kami-main mercun
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
ponteng sekolah lepak kat atas bumbung flat di balai polis jalan petani PP
 

sarawak_lineup

Super Active Member
Joined
Aug 25, 2008
Messages
5,217
Reaction score
107
Points
88
masa darjah 5-6 selalu kena pi TNB (masa tu LLN) bayaq bil letrik. Masa tu ingatkan bila bil tu dah dipotong kat bawah kira dah bayaq ler. 3 bulan berturut-turun duit tu aku guna untuk joli. Tak pi bayaq bil. Pinjam pembaris koyak kat bawah bil tu. mak aku pun tak check cetakan computer sah terima bayaran. cukup 3 bulan letrik kena potong. pecah rahsia. berbalaq aku kena belasah. malam tu rumah bergelap. esok mak aku sendiri pi bayaq bil. tak caya kat aku dah..

:eek::eek::eek:

huahuahua...:)):))
ekau ni dh tahap pagar mkn padi nie jang oi...
klu den mak kau pun dh kono tempeleng dh ko ni...
:eek::eek::eek:
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
huahuahua...:)):))
ekau ni dh tahap pagar mkn padi nie jang oi...
klu den mak kau pun dh kono tempeleng dh ko ni...
:eek::eek::eek:

apa barang tempeleng

betis aku berbelang macam kuda belang kena selinap dgn rotan

:eek::eek::eek:
 

sarawak_lineup

Super Active Member
Joined
Aug 25, 2008
Messages
5,217
Reaction score
107
Points
88
lagi 1 bondo yg x berapa jahat la...
tp melibat kan polis gak ni..
masa den mude2 gak ni...
curi2 bwk kete org tua den..pg dating dgn awek..
lepak la kat parking skang dh jadi kl convention canter dh tpt tu..
skoli polis dtg naik radio car..mengelabah den trus lari..
1 KL den pusing,last2 terbabas kek jln yap kwan seng...kekekekek...
dgn polis lopeh,kono ceramah yor..dgn parent den teruk den kono pelangkung....
huahuahua...:eek::eek::eek:
 

grahagold

Fun Poster
Joined
Feb 4, 2007
Messages
999
Reaction score
30
Points
25
mana lg yg jahat2---- blom jahat lg tu
 

sarawak_lineup

Super Active Member
Joined
Aug 25, 2008
Messages
5,217
Reaction score
107
Points
88
mana lg yg jahat2---- blom jahat lg tu

ado lg yg jahat2...simpan dlu...:">:">
kekkekeekek...ekau x dor pengalam jahat ko,nakal ko...:-?
x kan baik yor tiap maso mcm bawang putih tu...:p
kekkekekeke:D:D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register