BTC USD 60,632.0 Gold USD 1,792.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Apartment Flora Damansara-mengadap Lebuhraya LDP/Air Terjun/Pemandangan menarik

haqeem

Fun Poster
Joined
Jul 3, 2007
Messages
214
Reaction score
0
Points
10
Pencarian bermula untuk sesapa yang ingin membeli/melabur/menyewa utk sebuah unit apartment di Flora Damansara, Damansara Perdana.

Kawasan Flora Damansara

Keluasan: 650sf
Tiga bilik
Satu bilik mandi
Satu tandas
Tingkat 22
Balkoni Kecil
Blok A
Mengadap Lebuhraya LDP dan Air Terjun (Panorama Indah dan Menarik)

Blok pertama di jalan masuk ke kawasan Kondo dan Apartment Flora Damansara blok lain2.
Berdekatan surau, kedai runcit, cybercafe,dobi, restoran.

Berdekatan kawasan elit Mutiara Damansara,Balai Polis,IKEA, Tesco Mutiara Damansara ( 7 minit) atau kawasan perbandaran Damansara Perdana. (Courts Mammoth/Harvey Norman/ Cineleisure)

Kadar sewa bulanan: RM 400 utk Penyewa sedia ada (3 tahun sudah menyewa)

Mengikut statistik terkini, sewa bulanan mencecah RM 450- RM 550.

Kadar bayaran bulanan ialah sekitar RM 360 sebulan mengikut kadar semasa.

Harga jualan RM 66,000.00

Pinjaman maksimum RM 80,000.00

Urusan peguam serta bank boleh diuruskan. Tiada bayaran untuk pihak peguam (S & P dan pinjaman)

100% loan boleh diuruskan.

Sila hubungi: Haqeem 012 3077 004 ( no sms please)
Tolong war2kan kepada yang berminat.

haqeemhkc


Map utk ke sana: Sila klik ----> http://alturl.com/r98f8

Terima Kasih
 
Sponsored Post

haqeem

Fun Poster
Joined
Jul 3, 2007
Messages
214
Reaction score
0
Points
10
Gambar2 apartment: ambil dari satu laman web, tak ingat details...harap tuan punya foto hubungi saya...

FloraDamasaraBoard-1.jpg


FloraDamansara.jpg
 
Last edited:

msazmer

Super Active Member
Joined
Feb 26, 2008
Messages
5,836
Reaction score
22
Points
70
100% loan..tiada S&P?...menarik ni....so tak pyh kuar duit sendiri la ni?maintenance fee mcmane? berapa hengget sebulan tu?
 
Last edited:

haqeem

Fun Poster
Joined
Jul 3, 2007
Messages
214
Reaction score
0
Points
10
Maintenance - RM 30

Memang mampu milik. Owner nak jual urgent.

Ada sorang akak nak jual Blok A juga, tapi facing belakang: RM 68K

Ada Blok B, selepas Blok A, sesak la skit parkingnya, nak jual RM 63K.

Pendek kata semuanya percuma berdasarkan perkiraan dari pihak owner dan perkiraan dari panel peguam dan bank, ertakluk kepada perubahan semasa.

:D:D
 

yongyap

Active+ Member
Joined
Nov 4, 2009
Messages
3,422
Reaction score
219
Points
33
Show your style and charm,The popular is what you want, right?

girl , Juniors , Accessories ,
Style Expert: ===== http://www.kogoal.com =====

We’re always mindful of fashion that’s in it for the long haul – those pieces you grab and go without fail every time, that, like a good friend, just couldn’t be more reliable.

Though a trendy handbag is a fun choice for, say, an evening out, an everyday bag that meets your everyday needs is a wardrobe must.

We’re eyeing neutral bags that move from month to month with ease, that suit every possibility with style and that make your life much easier with a host of functional details.

Check them out:===== http://www.kogoal.com =====

“ Echocardiography action ” FREE sHIPPING!!!Show your style and charm,The popular is what you want, right?

girl , Juniors , Accessories ,
Style Expert: ===== http://www.kogoal.com =====

We’re always mindful of fashion that’s in it for the long haul – those pieces you grab and go without fail every time, that, like a good friend, just couldn’t be more reliable.

Though a trendy handbag is a fun choice for, say, an evening out, an everyday bag that meets your everyday needs is a wardrobe must.

We’re eyeing neutral bags that move from month to month with ease, that suit every possibility with style and that make your life much easier with a host of functional details.

Check them out:===== http://www.kogoal.com =====

“ Echocardiography action ” FREE sHIPPING!!!(^.^)

:eek::eek::eek:...spammers
 

haqeem

Fun Poster
Joined
Jul 3, 2007
Messages
214
Reaction score
0
Points
10
Kelayakan utk pinjaman ialah gaji sebulan hendaklah RM 800 sahaja. Umpama anda membuat pertukaran nama sahaja tanpa melibatkan apa2 kos terselindung.

Anda hanya perlu menghantar kepada saya:

1) 3 bulan slip gaji terkini
2) Penyata KWSP
3) Surat Pengesahan Majikan
4) Salinan IC dan alamat terkini
5) Salinan Penyata Bank di mana gaji anda dimasukkan.

Pinjaman bank yg saya uruskan = 100%
Legal fees dan lawyer Sale N Purchase Agreement: RM 0

Anda tidak payah keluarkan satu sen pun utk pembelian rumah ini tertakluk kepada kelulusan pinjaman nanti.

Step:

1) Serahan dokumen utk proses pinjaman, tunggu kelulusan dari HQ bank.
2) Tandatangn Sale N Purchase Agreement + Legal

Tunggu clearance

3) Dapat kunci
4) Cari penyewa baru dgn harga sewaan sekitar RM 450 atau kekalkan penyewa lama.

Installment bank utk pinjaman ini ialah sekitar RM 360++

Adakah satu pelaburan yg berbaloi?

Fikir2kan:

Anda seorang yg baru sahaja bekerja (mungkin)

Atau mungkin penyewa di tempat lain.

Terdapat satu tawaran hebat:

Kesemuanya percuma dan di tambah pula dgn kadar penyewaan yg melebihi RM 70.

Fikir2kan, cuma sediakan dokumen di atas dan saya akan uruskan yang lain2.

Cukup bulan dapat kutipan sewa RM 400 dan ke atas, berbaloi2.

Kawasan Flora Damansara merupakan kawasan yg padat dgn penduduk dan merupakan faktor terbaik untuk pelaburan jangka panjang.

Anggaplah duit pencen anda nanti hasil kutipan sewa tersebut. (bagi yg tidak bekerja dgn kerajaan la)

Fikir2kan
 
Last edited:

dyla_dyla

Junior Member
Joined
Dec 2, 2010
Messages
64
Reaction score
1
Points
11
maaf mencelah sebelum beli fikir2 n tengok2 dulu kwsan nya...just my 2 cent...
 

myfatso

Freshie
Joined
Aug 12, 2009
Messages
29
Reaction score
0
Points
3
bagus nie...tapi yg hanya boley dpt 70% loan cemane bro (property ke-3)? kene kuarkan lagi 30% or boley dpt 100% loan gaks..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register