BTC USD 38,233.7 Gold USD 1,798.73
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Apartment 3 hari 2 mlm - Rent

ladyhera

Fun Poster
Joined
Oct 14, 2008
Messages
221
Reaction score
0
Points
10
Salam,

Ade x sesiapa yang nak sewa apartment area Penang untuk holiday 3 hari 2 mlm?? area2 penang town or bt feringgi??

aku ade kenduri kawin pada 23 november nie kat penang.. so nak sewa apartment....! nak konvoi ramai2 ke penang...

mohon bantuan dari semua sahabat-sahabat.... sekiranya ada minta tinggalkan no telefon yg berkenaan okeh....

Sekian...
terima kasih.

Yang menjalankan tugas,
Si comel.:">


p/s : mcm tulis surat plak! :))
 
Sponsored Post

ikscentre

Super Active Member
Joined
Jun 14, 2008
Messages
7,905
Reaction score
1
Points
65
Salam,

Ade x sesiapa yang nak sewa apartment area Penang untuk holiday 3 hari 2 mlm?? area2 penang town or bt feringgi??

aku ade kenduri kawin pada 23 november nie kat penang.. so nak sewa apartment....! nak konvoi ramai2 ke penang...

mohon bantuan dari semua sahabat-sahabat.... sekiranya ada minta tinggalkan no telefon yg berkenaan okeh....

Sekian...
terima kasih.

Yang menjalankan tugas,
Si comel.:">


p/s : mcm tulis surat plak! :))

tang bold tu yg mahai.. :D
 

notrexdame

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
76,139
Reaction score
63
Points
525
Salam,

Ade x sesiapa yang nak sewa apartment area Penang untuk holiday 3 hari 2 mlm?? area2 penang town or bt feringgi??

aku ade kenduri kawin pada 23 november nie kat penang.. so nak sewa apartment....! nak konvoi ramai2 ke penang...

mohon bantuan dari semua sahabat-sahabat.... sekiranya ada minta tinggalkan no telefon yg berkenaan okeh....

Sekian...
terima kasih.

Yang menjalankan tugas,
Si comel.:">


p/s : mcm tulis surat plak! :))

surat kiriman rasmi ke x rasmi nie??? :D:D

cube awk usya hotel apartmen dulu...:)paid:)paid
 

kainlangsir

Legendary Member
Joined
Jul 24, 2006
Messages
12,458
Reaction score
267
Points
141
dia nak cari yang murah la tu,..
 

ladyhera

Fun Poster
Joined
Oct 14, 2008
Messages
221
Reaction score
0
Points
10
surat kiriman rasmi ke x rasmi nie??? :D:D

cube awk usya hotel apartmen dulu...:)paid:)paid

owang rase kalau hotel banyak la kat penang tuh... x leh duk ramai2 hotel nie... setakat 2 org satu bilik jee...

:-?
 

m.k.a

Fun Poster
Joined
Oct 28, 2008
Messages
518
Reaction score
0
Points
10
"Si Comel" tu sebahagian ilmu nak minta perhatian:)
 

ladyhera

Fun Poster
Joined
Oct 14, 2008
Messages
221
Reaction score
0
Points
10
"Si Comel" tu sebahagian ilmu nak minta perhatian:)

owang serius laaa nak carik apartmentt.......
sob sob sobb.....

sesiapa yg rase nya mcm agent kat p.d tuh gtau ok.... tp ni nak g Penang!
 

notrexdame

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
76,139
Reaction score
63
Points
525
cepat...tolong beliau..tuan tanah x usya kat intenet ke?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register