BTC USD 18,976.3 Gold USD 1,643.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Apartment 3 hari 2 mlm - Rent

ladyhera

Fun Poster
Messages
221
Joined
Oct 14, 2008
Messages
221
Reaction score
0
Points
10
Salam,

Ade x sesiapa yang nak sewa apartment area Penang untuk holiday 3 hari 2 mlm?? area2 penang town or bt feringgi??

aku ade kenduri kawin pada 23 november nie kat penang.. so nak sewa apartment....! nak konvoi ramai2 ke penang...

mohon bantuan dari semua sahabat-sahabat.... sekiranya ada minta tinggalkan no telefon yg berkenaan okeh....

Sekian...
terima kasih.

Yang menjalankan tugas,
Si comel.:">


p/s : mcm tulis surat plak! :))
 
Sponsored Post

ikscentre

Super Active Member
Messages
7,905
Joined
Jun 14, 2008
Messages
7,905
Reaction score
1
Points
65
Salam,

Ade x sesiapa yang nak sewa apartment area Penang untuk holiday 3 hari 2 mlm?? area2 penang town or bt feringgi??

aku ade kenduri kawin pada 23 november nie kat penang.. so nak sewa apartment....! nak konvoi ramai2 ke penang...

mohon bantuan dari semua sahabat-sahabat.... sekiranya ada minta tinggalkan no telefon yg berkenaan okeh....

Sekian...
terima kasih.

Yang menjalankan tugas,
Si comel.:">


p/s : mcm tulis surat plak! :))

tang bold tu yg mahai.. :D
 

notrexdame

CG Hardcore Club
gemgem
Messages
76,139
Paid Membership
Joined
Apr 26, 2008
Messages
76,139
Reaction score
63
Points
525
Salam,

Ade x sesiapa yang nak sewa apartment area Penang untuk holiday 3 hari 2 mlm?? area2 penang town or bt feringgi??

aku ade kenduri kawin pada 23 november nie kat penang.. so nak sewa apartment....! nak konvoi ramai2 ke penang...

mohon bantuan dari semua sahabat-sahabat.... sekiranya ada minta tinggalkan no telefon yg berkenaan okeh....

Sekian...
terima kasih.

Yang menjalankan tugas,
Si comel.:">


p/s : mcm tulis surat plak! :))

surat kiriman rasmi ke x rasmi nie??? :D:D

cube awk usya hotel apartmen dulu...:)paid:)paid
 

ladyhera

Fun Poster
Messages
221
Joined
Oct 14, 2008
Messages
221
Reaction score
0
Points
10
surat kiriman rasmi ke x rasmi nie??? :D:D

cube awk usya hotel apartmen dulu...:)paid:)paid

owang rase kalau hotel banyak la kat penang tuh... x leh duk ramai2 hotel nie... setakat 2 org satu bilik jee...

:-?
 

m.k.a

Fun Poster
Messages
518
Joined
Oct 28, 2008
Messages
518
Reaction score
0
Points
10
"Si Comel" tu sebahagian ilmu nak minta perhatian:)
 

ladyhera

Fun Poster
Messages
221
Joined
Oct 14, 2008
Messages
221
Reaction score
0
Points
10
"Si Comel" tu sebahagian ilmu nak minta perhatian:)

owang serius laaa nak carik apartmentt.......
sob sob sobb.....

sesiapa yg rase nya mcm agent kat p.d tuh gtau ok.... tp ni nak g Penang!
 

notrexdame

CG Hardcore Club
gemgem
Messages
76,139
Paid Membership
Joined
Apr 26, 2008
Messages
76,139
Reaction score
63
Points
525
cepat...tolong beliau..tuan tanah x usya kat intenet ke?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register