BTC USD 57,878.3 Gold USD 1,793.40
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Apalah nasib budak ni...

hafis_81

Super Active Member
Messages
6,386
Joined
Feb 15, 2008
Messages
6,386
Reaction score
32
Points
70
aku open thread ni bkn sbb nk tnjuk baik or ada niat apa2..cuma nk share ttg betapa hancurnya remaja kita dan institusi kekeluargaan yg melanda zaman skang ni...cite dia lbh krg dgn thread yg lg satu...

Awl thn ni,aku n kwn aku blk dr subang amik stok lintah...smpai kt kawsn umah aku,adalah sorang bdk pompuan dok tarik beg n dua bungkus baju pakai kain batik..mula2 aku malas nak tlg,tp bila tgk beg dia asyik jatuh smbil nangis aku pun tnyalah..

aku:dik nak pegi mana bwk beg bnyk ni??hari nak hjn dah ni.
nina:abg bole hntr gi bus stop x?saya nak blk kg..

aku pun diskus dgn kwn aku..then kwn aku pun setuju..on d way dlm keta aku pun tnyalah..

aku:nape nangis ni?nak lari umah ke bwk beg besar??
nina:sy gaduh dgn balak..dia halau sy kuar umah..
aku:ko duk dgn balak ke?mak bapak x marah??
nina:sy duk dgn balak,kakak 2 org pun duk sekali..umh ada 3 bilik sume dok dgn balak masing2..

tarik nafas pnjg aku dgr masa tu,pastu dia mntk rokok..aku bg jelah..dah smpai kt bus stop dia mntk lak aku hntr gi chowkit nak jmpa kak ipar..aku pun setuju..tp dlm hati kata gak,xkan kak ipar dia dok chowkit..aku pun korek lg rahsia.budak tu lawa,tp muka cengkung sbb ikut balak dia isap syabu...

aku:nape kak ipar dok chowkit?
nina:kak ipar sy pusher kt sana,abg sy tglkan dia ikut pondan..anak ada 2 org.
aku:ayah tau x?
nina:ayah tau tp dia x bole nak nasihat abg dah..pondan tu dah guna2kan abg saya..
aku:ko pesal gaduh dgn balak??kakak ko pun x marah ke smpai bole duduk skali 3 couple..
nina:tak marah pun,saya gaduh dgn balak sbb dia curi motor org..pastu dia kuat isap syabu..sy x suka.
aku:ko umur bapa?mcm skolah lg jer...
nina:thn ni SPM bang,saya x suka gi skolah..cikgu asyik marah jer sbb saya blonde rambut..lg pun boring skolah.sy nak keje dpt duit.

smpai kat chowkit kak ipar dia yg keje pusher tu tgu..cun plak kak ipar dia tu..aku tlg angkat beg naik bilik..korang tau kak ipar dia dok sewa kat kawasan pelacur n pondan kat chowkit tu..cuak gak aku naik atas tu..abg dia plak dok sewa bilik sblh dgn sorang pondan..dlm keta aku dgn kwn dok geleng kepala.x pernah kita org dok dgr sndiri cite bdk pompuan yg rosak ni..klu dia sorang aku bole terima..ni 1 keluarga..kakak2 dia pun xda otak smpai bole ajk adik duduk sekali dgn couple..yg ok adik bongsu dia dok ngaji pondok kt kelantan..the end...#:-S#:-S#:-S
 
Last edited:
Sponsored Post

pijoe

Legendary Member
Messages
13,523
Paid Membership
Joined
Jun 11, 2008
Messages
13,523
Reaction score
1,385
Points
231
aku kalau nak citer memang banyak beb... sebab aku pun jenis macam depa semua jugak masa muda muda dulu......aku baca citer koorang dulu laa....nanti aku bukak citer aku lain kali...
 

hafis_81

Super Active Member
Messages
6,386
Joined
Feb 15, 2008
Messages
6,386
Reaction score
32
Points
70
aku kalau nak citer memang banyak beb... sebab aku pun jenis macam depa semua jugak masa muda muda dulu......aku baca citer koorang dulu laa....nanti aku bukak citer aku lain kali...

aku pun dikira b'masalah gak dulu..tp sejak aku study kt maktab jd baik sket..title cikgu yg aku pegang tu buat aku b'ingt..:D
 

otaipc

Fun Poster
Messages
893
Joined
Aug 2, 2008
Messages
893
Reaction score
1
Points
15
aku kalau nak citer memang banyak beb... sebab aku pun jenis macam depa semua jugak masa muda muda dulu......aku baca citer koorang dulu laa....nanti aku bukak citer aku lain kali...

haaa..bkak2 jgn xbkak..
kat malysia ni, lg2 kat kl..
da jd ape pn aku xtau nk ckp...~X(~X(~X(~X(~X(
 

building

Super Active Member
Messages
9,831
Paid Membership
Joined
Apr 2, 2007
Messages
9,831
Reaction score
57
Points
70
erk .... mak aii... tat why aku suka wat kerja-kerja amal cuz nak tolong budak2 ni. Sayang arr muda2 gi dah ilang arah. Kekadang bukan kemahuan dorang pun tp tu arr dorang still need sum1 to guide them
 

building

Super Active Member
Messages
9,831
Paid Membership
Joined
Apr 2, 2007
Messages
9,831
Reaction score
57
Points
70
tuan umah,,, kalo bley tukar arr title tu. xelok arr. tukar arr title kisah dan teladan kan ke sedap
 

Fadu

Active+ Member
Messages
3,138
Joined
Mar 12, 2007
Messages
3,138
Reaction score
0
Points
20
dasyat ni.. rogol jer
 

eidod

Active Member
Messages
1,364
Joined
Apr 4, 2007
Messages
1,364
Reaction score
5
Points
25
emmm...
kalau tak dibendung perkara mcm ni hancusss mesia....
kite yg slalu beringat2 ni pon kekadang tergoda gak dgn keasyikan dunia...
wallahualam....

:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register