apakehel dengan orang skynet nie?

CG Sponsors




zamreda

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2008
Messages
31,388
Reaction score
51
Points
120
hari nie aku terima brg order yang aku order dari tenet...

tapi heran tul....org yng jualbarang tu tak maklumkan pada aku brgan dhantar pakai skynet...biasa pakai gdex wlopon suruh pakai gdex...:-?:-?:-?


nie hari van skynet tiba kat umah aku..yng pelik aku ingatkan gdex..tapi mamat pekerja tu selamba kasi tanpa sain penyerahan..:-?:-?:-?


aku tanya mamat dah kerana ingat org gdex....aku baru bgn tido terpinga2 tanya ingat gdex..
lps serah terus cabut..:-?:-?
 
Sponsored Post

putra

Fun Poster
Joined
Jan 10, 2008
Messages
645
Reaction score
4
Points
15
Zamreda,ko orang kota tinggi kan? aku pon bengang dengan skynet ni..setiap kali barang aku beli online,kalo pengirim guna skynet ni,aku mesti bimbang dah..yela,kite bayar mahal, tapi skynet mangkok ni mesti tipon aku soh amek kat pusat kota tinggi tu..Alasan dia takde orang hantar.Pale otak dia..kalo mcmtu baik aku guna pos biasa je. Lambat asalkn sampai. Kawan2,ape yg perlu aku buat untuk bagi pengajaran kat wakil/agen skynet kota tinggi ni? Memang bengang giler,barang dah sampai,tapi tak sampai ke tgn aku..~X(
 

bspitih

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Sep 3, 2008
Messages
3,078
Reaction score
2
Points
25
aku pun baru nie pegi amik sendiri kat skynet..tunggu2 x smpai2...
 

skYnEt-gEnIUs

Banned
Joined
Aug 19, 2010
Messages
23,971
Reaction score
501
Points
161
huhuhu....
cube buat report kat HQ skynet tu..
biase la kurier ni,kite bayo mahal2 tp diorg bwat keje mcm hampehhh..
 

FXminded

Super Active Member
Joined
Sep 11, 2009
Messages
5,189
Reaction score
18
Points
65
kalo pos barang pakai skainet... dorg suruh gi ambik opis dorg.. apekegile ..

skainett:(scam:(scam:(scam:(scam:(scam
 

vc2216

Banned
Joined
Dec 28, 2008
Messages
4,492
Reaction score
11
Points
25
Zamreda,ko orang kota tinggi kan? aku pon bengang dengan skynet ni..setiap kali barang aku beli online,kalo pengirim guna skynet ni,aku mesti bimbang dah..yela,kite bayar mahal, tapi skynet mangkok ni mesti tipon aku soh amek kat pusat kota tinggi tu..Alasan dia takde orang hantar.Pale otak dia..kalo mcmtu baik aku guna pos biasa je. Lambat asalkn sampai. Kawan2,ape yg perlu aku buat untuk bagi pengajaran kat wakil/agen skynet kota tinggi ni? Memang bengang giler,barang dah sampai,tapi tak sampai ke tgn aku..~X(
Wulawei,..bapaknyer besoo font siap bold kan lagi tuh..memang pelanggan yg tak puas hati niey...sabau sabau
 

zamreda

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2008
Messages
31,388
Reaction score
51
Points
120
Zamreda,ko orang kota tinggi kan? aku pon bengang dengan skynet ni..setiap kali barang aku beli online,kalo pengirim guna skynet ni,aku mesti bimbang dah..yela,kite bayar mahal, tapi skynet mangkok ni mesti tipon aku soh amek kat pusat kota tinggi tu..Alasan dia takde orang hantar.Pale otak dia..kalo mcmtu baik aku guna pos biasa je. Lambat asalkn sampai. Kawan2,ape yg perlu aku buat untuk bagi pengajaran kat wakil/agen skynet kota tinggi ni? Memang bengang giler,barang dah sampai,tapi tak sampai ke tgn aku..~X(
yer mmg dok kota....
 

naz84

Active+ Member
Joined
May 8, 2009
Messages
3,869
Reaction score
45
Points
45
skynet mmg servis truk gle...aku klu seller pkai servis skynet sorila...mmg gua xbli la...
 

kiddd2

CG Top Poster Club
Joined
Jun 7, 2011
Messages
23,512
Reaction score
2,930
Points
191
hahaha..

aku prefer kangaroo skang nih..
 

gandaduit

Super Active Member
Joined
Mar 26, 2008
Messages
8,486
Reaction score
38
Points
80
skynet cam cial...semua barang org hantar kt aku semua kena kutip kt opis
 
Sponsored Post
Top
Log in Register