Apakah rangkaian telefon yang terbaik bagi anda?

CG Sponsors




Rankaian yang plg best??


  • Total voters
    0
  • Poll closed .

fyreeze

Active+ Member
Joined
Feb 26, 2007
Messages
2,585
Reaction score
47
Points
60
Sekarang ni aku pakai hotlink.. kat umah aku mmg susah nak dapat line.~X(. tp jiran sebelah aku mmg dapat, mungkin rumah aku terhalang sedikit kot.. mmg satu family aku x dapat line.. ramai kawan aku sedara mara aku yang pakai hotlink, even awek aku pun sama.. tp aku dah x tahan dah nak pkai hotlink ni.. pada pendapat korang la, rangkaian ape yang plg bgus?? hotlink ke? celcom ke? digi ke? u mobile ke? happy ke?:-?
 
Sponsored Post

fyreeze

Active+ Member
Joined
Feb 26, 2007
Messages
2,585
Reaction score
47
Points
60
bagi komen korang sket ttg rangkaian yang korang pkai skrg nii..
 

Pistia

Super Active Member
Joined
Sep 22, 2008
Messages
8,760
Reaction score
47
Points
70
ok je pakai hotlink...
penah gune digi pun ok.. happy ok gak..
 

EncikEx

Legendary Member
Joined
Mar 21, 2007
Messages
12,047
Reaction score
94
Points
120
pada aku meksis...

utk bergayut... gunakan Happy.... hehehehhe
 

sis_zety

Active+ Member
Joined
May 10, 2008
Messages
3,830
Reaction score
10
Points
40
aku puas ati dgn celcom uni pax...
murah je...
call seposen...
msg stengah sen...
kalo xtif 8pax...
 

fyreeze

Active+ Member
Joined
Feb 26, 2007
Messages
2,585
Reaction score
47
Points
60
Tp aku ade masalah la ngan hotlink ni. line mmg xde kat umah aku.. Nak request maybank2u tac pun susah..
 

fyreeze

Active+ Member
Joined
Feb 26, 2007
Messages
2,585
Reaction score
47
Points
60
aku puas ati dgn celcom uni pax...
murah je...
call seposen...
msg stengah sen...
kalo xtif 8pax...
kalo kol dengan network lain cmner?? seposen gak ke?? member2 aku ramai pakai hotlink ni..
 
E

En.Hafiz

Guest
Saya maxis, tapi dah apply switch to Celcom.. Bayangkan, line pun kadang2 call out x lepas.. tapi sms boleh plak.. heran2
 

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
655
Points
161
Aku tetap pilih orang kuning DIGI, murah bangat !
 

Gila Komik

Banned
Joined
Apr 1, 2008
Messages
24,363
Reaction score
3
Points
115
aku gne hotlink dari dlu smpai skrg...n digi pernah gak dlu...digi elok klu kita contact gan org yg gne digi gak...

maxis ok...ade gak saving nye...p yg x tahan 2 dier pny spam la...

hotlink gift hotlink gift...ingat org nak sgt la tu....gift pebende nye klu kne bayar
 
Sponsored Post
Top
Log in Register