BTC USD 54,261.4 Gold USD 1,792.60
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Apakah peraturan main futsal?

soleq

Active Member
Messages
1,956
Joined
Jun 9, 2008
Messages
1,956
Reaction score
10
Points
25
sekali bahasa seberang da..
good info...
 
Sponsored Post

ah fan

Super Active Member
Messages
8,148
Joined
Oct 29, 2009
Messages
8,148
Reaction score
28
Points
70
futsal boleh men curi ayam..tu yg best..hahaha
 

pokyo

Super Active Member
Messages
5,283
Joined
Jan 7, 2009
Messages
5,283
Reaction score
146
Points
83
tolong... ada team (kalau boleh yg tua2 sikit) yg berminat utk friendly dgn team saya (majaroti umur 3 series) jumaat ni 11/2/2011, 9-11 di USJ (court FIFA). terpaksa cari ganti sebab team yg dah janji kensel last minit. Berminat tlg sms saya 0193760250 asap. T kasih.
 

pertiwi

Super Active Member
Messages
6,131
Joined
Dec 8, 2010
Messages
6,131
Reaction score
30
Points
70
tolong... ada team (kalau boleh yg tua2 sikit) yg berminat utk friendly dgn team saya (majaroti umur 3 series) jumaat ni 11/2/2011, 9-11 di USJ (court FIFA). terpaksa cari ganti sebab team yg dah janji kensel last minit. Berminat tlg sms saya 0193760250 asap. T kasih.

pyh bro..kalau kat segambut ada la team tua ni..:D
 

erishah

Active+ Member
Messages
2,891
Joined
Oct 16, 2010
Messages
2,891
Reaction score
19
Points
25
1) Pakai kasut sesuai
2) shin pad, stokin
3) xda throw in, sepak jer
4) kalu out, satu kaki ready kat luar line, satu lg ready nk sepak
5) sub bleh masuk ulang2 tanpa had
6) kalu kad merah xkena ban sampai 3 game, mungkin 3 minit kot:eek::eek:
7)FUTSAL TIDAK BOLEH SLIDE TACKLE, KO INGAT BOLA PADANG:mad:
8)XBOLEH passing keeper byk kali, SALAH, hanya boleh pasing lepas bola melepasi garisan tengah atau tempat center ball tu..

cthnya: 1) keeper pas kat defend dekat dengan dia, pastu g pas blek kat keeper, XBOLEH, FOUL.

2) keeper baling ke atas, dpt kat stiker, tp striker pass balik kat keeper, BOLEH...


tu jer yg ingat setakat nih..:)cgrock
 

loc12k

Freshie
Messages
6
Joined
Feb 25, 2011
Messages
6
Reaction score
0
Points
3
Thanks for sharing this awesome and amazing post
its really superb post
 

efzek amalsogeh

Junior Member
Messages
56
Joined
Feb 4, 2011
Messages
56
Reaction score
0
Points
6
TestPower Team Futsal

Haa nak test peraturan2 tuh, meh join futsal tournament kat sri gombak!
IGC-GTS Futsal Mini Tournament '13 kembali untuk siri ke 3, 4 dan 5.
Salam buat rakan2 semua yang mengikuti perkembangan kami!! Bagi mereka yang minati futsal dan ingin mengukur sejauh mana kehebatan anda atau pasukan anda, jangan lepaskan peluang untuk menyertai Mini Tournament kami di Pusat Futsal FHMJ Seri Gombak (dulu dikenali dengan KSL Sport Center) di SinaMax Sport Center, Taman Sri Gombak. Daftarkan pasukan anda di kaunter pusat futsal sekarang!! Atau hubungi kami segera di no telefon 012 369 0073 @ 012 256 5122. Penyertaan terhad kepada 12 pasukan sahaja bagi setiap siri. Jom jalani hidup sehat bersama kami. Bersamalah kita semarakkan semangat kesukanan melalui futsal!!

www.facebook.com/grandthousandsolution
 

Attachments

  • futsal baru.jpg
    futsal baru.jpg
    398.6 KB · Views: 1
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register