Apakah aktiviti semasa tempoh PKP anda.. dan hasilnya

CG Sponsors




CyberMachine

CG Top Poster Club
Joined
Oct 1, 2009
Messages
22,234
Reaction score
410
Points
131
Salam semua...

saja buka thread ni sembang kosong..

aku bagi list aku la...

1. trade forex...
- hampeh lingkup. tapi tak MC lagi la. stop jap

2. work out..
- indoor bicycle. follow youtube. sehari 20 minit je. tapi nak putus nyawa
- buat tabata. ni dengan wife.. ok la. pun ikut youtube

3. tanam pokok..
- beli pokok and delivery.. dah berbunga..yahuu
- hydroponic dah 2 bulan beli kat lazada dari china. baru setup. dah start keluar daun. yeah...

4. shoping online
- dah order PS4, sebelum order cakap ada stok. tunggu tunggu tak sampai. hampeh. cancel order.
- dji mini. ni pun sama .. cakap hari ni order, esok deliver. dah seminggu takde apa. baru nak ronda ronda guna drone time PKP. macma cancel order gak ni


benda yang tersangkut semasa PKP

1. makanan kucing - abes stok la pulak. dia dah la makan wetfood tesco je. nak pergi sana berratur panjang. tu pun belum tentu ada barang.
 
Sponsored Post

silverchair959

Legendary Member
Joined
Dec 21, 2005
Messages
17,447
Reaction score
80
Points
125
tak byk aktiviti....berat bertambah 4kg dah ni huhuhu
 

pijoe

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
13,249
Reaction score
1,189
Points
221
service aircon diy...
hasilnya aircon rosak... call kedai service 1april baru boleh buat...ni sambung ke 14 april... msg aku 14 april baru boleh buat... kalau sambung lagi berpeluh lagi lah aku... nasib baik yg air buat diy tu aircon dekat hall je... ahhaa
 

CyberMachine

CG Top Poster Club
Joined
Oct 1, 2009
Messages
22,234
Reaction score
410
Points
131
service aircon diy...
hasilnya aircon rosak... call kedai service 1april baru boleh buat...ni sambung ke 14 april... msg aku 14 april baru boleh buat... kalau sambung lagi berpeluh lagi lah aku... nasib baik yg air buat diy tu aircon dekat hall je... ahhaa

servic buat camne?

sampai rosak tu
 

Jering

Fun Poster
Joined
Mar 14, 2019
Messages
981
Reaction score
180
Points
23
byk termenung tengok tv ngan forum
kemas rumah yg xtahu bila nak siap sbb aku rasa malas...duk saja lg best
 

oso050

Active Member
Joined
Feb 25, 2018
Messages
1,229
Reaction score
189
Points
43
G beli sarapan

Kdg beli online..cod kt umh

Jln ulang alik dlm garaj

Tgk tv

Main henpon

Aja ank

Ngaji

Tggu bini masak kt dapur

Baring

Tido
 

CyberMachine

CG Top Poster Club
Joined
Oct 1, 2009
Messages
22,234
Reaction score
410
Points
131
yes.. ps4 n dji mini dah sampai.

dapat la main game n flyzz
 

mrvx

Legendary Member
Joined
Feb 20, 2009
Messages
10,130
Reaction score
532
Points
171
main travian server5 malaysia, sniper pun main juga
 
Sponsored Post
Top
Log in Register