Apa yg tak kena dengan gereja ni???

CG Sponsors




baru_study286

Freshie
Joined
Jan 11, 2018
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
gereja tu guna tulang dari orang yang dah mati sebab kena wabak hitam dulu. masa tu, ramai orang kena infection dan mati, pastu tanah nak kebumikan diorang pun memang tak cukup, so pihak gereja kumpulkan tulang-tulang mayat diorang pastu diorang hias gereja diorang.
 
Sponsored Post

hackerism_11

Fun Poster
Joined
Mar 11, 2013
Messages
557
Reaction score
30
Points
20
salah ke kita sebarkan maklumat yg d terima dr email or internet.... yg penting ada timbul rasa insaf d hati.terpulang kpd nak percaya atau tidak....
mane boleh bang.. ntah2 tulang tu dorang donate dr family dorang yg dah mati. lps ti ko sebar ckp tulang org islam.. cerita ko plak smpai kt geng2 IS or fanatik islam.. lps tu dorang bom gereja tu masa dorang tengah beribadat .. ada budak kecik org tua habis mati.. ko nak jawab ke nti..?
 

seiryu82

Active+ Member
Joined
Apr 3, 2009
Messages
3,231
Reaction score
92
Points
40
dah jadi fitnah
baru je check kat wikipedia

semua mangsa dr penyakit hitam dan perang!
 
Sponsored Post
Top
Log in Register