Apa yg tak kena dengan gereja ni???

CG Sponsors




layanjelah

Active Member
Joined
May 24, 2009
Messages
1,270
Reaction score
119
Points
33













Gereja yang terletak 70 km daripada ibukota Republik Check bekas negara Yugoslavia yang dipenuhi dengan gereja – gereja ganjil
gereja yang berusia melebihi seribu tahun dibina dengan menggunakan tulang-tulang umat Islam tanpa kayu atau batu atau bahan binaan biasa.

Pada tahun 1318 pihak gereja telah berjaya mengumpul 30 ribu tulang umat Islam untuk dijadikan binaan dinding.

pada tahun 1870 jumlah tulang umat Islam telah melebihi 40 ribu untuk menyempurnakan binaan gereja tersebut.

Lihatlah tulang dan tengkorak umat Islam yang menghiasi setiap sudut gereja tersebut.


LINK : http://dupahang.wordpress.com/2010/03/08/gereja-yang-dihiasi-40-ribu-tulang-umat-islam/ (HRP SEMUA INI FITNAH BELAKA)

YA ALLAH...AMPUNI LAH DOSA_DOSA MEREKA YG SYAHID DI JALAN MU INI....TEMPATKANLAH ROH
MEREKA DI KALANGAN ORG YANG SOLEH DI SISIMU.....:(:)((
 
Last edited:
Sponsored Post

anuarkarim

Active Member
Joined
Feb 5, 2010
Messages
2,260
Reaction score
22
Points
35
tak der gambaq ka link ka...
nak tgk jgk...
 

taufic

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,651
Reaction score
692
Points
161
http://us.mg4.mail.yahoo.com/ya/download?mid=1%5f2676139%5fAJIPw0MAAN7wS%2bLR4gLLgVa%2b6Kg&pid=3&fid=Inbox&inline=1[/IMG] http://us.mg4.mail.yahoo.com/ya/download?mid=1%5f2676139%5fAJIPw0MAAN7wS%2bLR4gLLgVa%2b6Kg&pid=4&fid=Inbox&inline=1

http://us.mg4.mail.yahoo.com/ya/download?mid=1%5f2676139%5fAJIPw0MAAN7wS%2bLR4gLLgVa%2b6Kg&pid=5&fid=Inbox&inline=1 http://us.mg4.mail.yahoo.com/ya/download?mid=1%5f2676139%5fAJIPw0MAAN7wS%2bLR4gLLgVa%2b6Kg&pid=6&fid=Inbox&inline=1

http://us.mg4.mail.yahoo.com/ya/download?mid=1%5f2676139%5fAJIPw0MAAN7wS%2bLR4gLLgVa%2b6Kg&pid=7&fid=Inbox&inline=1 http://us.mg4.mail.yahoo.com/ya/download?mid=1%5f2676139%5fAJIPw0MAAN7wS%2bLR4gLLgVa%2b6Kg&pid=8&fid=Inbox&inline=1

[url]http://us.mg4.mail.yahoo.com/ya/download?mid=1%5f2676139%5fAJIPw0MAAN7wS%2bLR4gLLgVa%2b6Kg&pid=3&fid=Inbox&inline=1[/url]

[/QUOTE]

ni kes link dari email..
 

layanjelah

Active Member
Joined
May 24, 2009
Messages
1,270
Reaction score
119
Points
33
oooh yer ker...nanti aku try copy ke photobucket...tp mmg sedih laa...geram pun ada.....Allahhu Akbar...
 

anuarkarim

Active Member
Joined
Feb 5, 2010
Messages
2,260
Reaction score
22
Points
35
aku tgk kat wikipedia..
dia kata ramai org kena "simpan" kat area tuh...
cuba search Sedlec Ossuary...
laen sket citer dia..
TT dpt mn citer nih???
 

anuarkarim

Active Member
Joined
Feb 5, 2010
Messages
2,260
Reaction score
22
Points
35
huhu..
ok2...
aku tgk link yg korng bg...
 

layanjelah

Active Member
Joined
May 24, 2009
Messages
1,270
Reaction score
119
Points
33
tq momo .....aku cuba pastekan gambo tu kat atas nanti....
 

Hitman™

Legendary Member
Joined
Apr 27, 2010
Messages
12,286
Reaction score
163
Points
128
waduh 40 ribu yaa...banyak sekali.
klu btul laa tue tulang org islam..xde sensitivity langsung diorng nie.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register