Apa yg korang buat waktu2 mcm nie ekk??

CG Sponsors




Ghost Rider

Super Active Member
Joined
Dec 6, 2008
Messages
7,100
Reaction score
19
Points
65
Hi semua..

Thread nie sama ngan thread tengku dulu tu, cuma aku wujudkn dia balik sbb thread tu dk kena lock (posting dh trlalu byk kot). Rindu tul aku ngan thread dulu tu la...kenangan...

So, sila la lapor apa yg korang buat pd waktu skang nie ekk xkira [email protected] hatta [email protected] skali pun..:D


p/s: Pada mod/admin, rs2 kalo thread ni xperlu, anda deletekn aje la...

:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock
'
 
Last edited:
Sponsored Post

Cuppy Cakes

Legendary Member
Joined
Sep 16, 2008
Messages
12,140
Reaction score
35
Points
120
oitt.....!!!
aku sdg bekerja lagik....
ko sedap la boleh tdo....
dan tdo lagik.....
 

iorichee

Active+ Member
Joined
Jan 22, 2008
Messages
4,681
Reaction score
11
Points
25
aku nak pi mandi
bersiap nak pi kerja...
 

tEnuKLang

Super Active Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
5,656
Reaction score
3
Points
65
baru balik epot...anto orang tua aku p honeymoon...:">
patutnya pagi ni aku kna p seri kembangan, tapi appointment ditangguh esok pagi.

dahtu, ape lagi, punch card masuk cg je laa aku...:)paid
 

iorichee

Active+ Member
Joined
Jan 22, 2008
Messages
4,681
Reaction score
11
Points
25
baru balik epot...anto orang tua aku p honeymoon...:">
patutnya pagi ni aku kna p seri kembangan, tapi appointment ditangguh esok pagi.

dahtu, ape lagi, punch card masuk cg je laa aku...:)paid
awal tol...:D
punch card hari nie...:">
 

anipo

Active+ Member
Joined
May 15, 2008
Messages
4,887
Reaction score
126
Points
33
tgh reply utk thread ni :D he3
 

Ghost Rider

Super Active Member
Joined
Dec 6, 2008
Messages
7,100
Reaction score
19
Points
65
baru balik epot...anto orang tua aku p honeymoon...:">
patutnya pagi ni aku kna p seri kembangan, tapi appointment ditangguh esok pagi.

dahtu, ape lagi, punch card masuk cg je laa aku...:)paid
kalo ada rezeki, dpt adik la ko nnti ekk...:D:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register