apa yg anda perlu tahu tentang hyprobulksms

CG Sponsors




boybangi

Fun Poster
Joined
Sep 25, 2008
Messages
152
Reaction score
0
Points
10
selamat pagi semua......sekadar renungan utk maklumat warga2 :)cgrock

mungkin anda semua sudah tahu sedikit sebanyak tentang hyprobulksms kerana saya sudah posting sebelum ini,just saya ingin berkongsi sekali lg kerana ada yg kurang faham...

hyprobulksms adalah satu platform bisnes yg berasakan networking spt bisnes mlm lain,tak lari dari konsep mencari downline,kami bukanlah platform utk orang yg nk duit tapi duk diam atau malas bekerja,kami tak menjanjikan pulangan lumayan sekiranya anda tk bergerak,ada juga company di luar sana yg menjanjikan pulangan tanpa perlu mencari orang,alasannye sbb ade worldpool,spillover....:mad:tk payahlah ini semua saya dah lalui...tak mencapai targetpun...sbb ape....???semua tu atas kerajinan upline....tu sume janji manis...bile tk dpt...downline bising...~X(kite yg pening kepala,duit dah bnyak keluar...harus diingatkan program hyprobulksms lebih kepada usaha kita sendiri,dgn dibantu dari segi sokongan teamwork.

kami tidak mempunyai killer product:p...tetapi harus diingat bahawa marketing plan kami adalah yg pertama di malaysia mengamalkan sistem "smart plan,fast income":D:D:D

seperti yg sedia maklum...di luar sana saya dah berjumpa ramai leader dan juga prospek baru mahupun bekas-bekas mlm mempromosikan marketing plan ini,ternyata mereka amat-amat teruja dan terkejut kerana marketing plan hyprobulksms sememangnya pantas dan berbaloi dari segi modal yg dikeluarkan.

saya sendiri sebelum ini dah join bermcm-mcm program mlm yg terkenal(xperlulah sebut)dan pernah menyandang pangkat yg agak tinggi...kalau nk dikirakan modal tu tk payahler ckp...dari modal serendah rm 10 samapailah beribu ringgit....tapi saya tak dpt kepuasan seperti di hyprobulksms.

sebenarnya seseorang yg berjaya dlm bisnes khususnya networking..adalah mereka yg berjaya mendaptkan modalnya balik dlm masa yg singkat shj...contoh di hypro bulksms...DAFTAR MODAL RM 500.00,DIBERI SATU SISTEM E-BULKSMS.KEMUDIAN KITA MESTI NK BALIK MODAL KITAKAN?CARI/BAWA/TAJA/ 2 ORANG RAKAN SHJ DAH DPT RM 500.00 MODAL KITA,CUKUP SENANG DAN MUDAH,TAK PAYAH PENING SAMPAI NK CARI 10 ORANG BARU BALIK MODAL,SAYA PERNAH DITAWARKAN SATU BISNESS MODAL RM 1,500.00 TAJA SORANG DPT RM 123.00,PERGHHH...MINTA MAAP AKU TAK MINAT,LMBT SANGAT......:)):))

Jadi pagi ini aku just nk kongsi apa itu hyprobulksms dgn anda semua,tiada paksaan,tetapi sekiranya anda pernah gagal didlm bisnes dan ingin mendpat sesuatu yg baru dan lumayan,bolehlah join hyprobulksms,anda dijamin 100% kepuasan,kegembiraan,ketenangan.....:D:D:D:D
sesiapa yg tinggal area kajang,putrajaya,bangi,serdang dan seantero dgnnya yg rasa-rasa nk tahu lebih lanjut,luangkanlah masa hanya 15 minit shj...tk lama pun...good luck

contact no:016-3576512/012-3365994

HYPROBULKSMS FIRST PROGRAM PAYOUT 100% IN MALAYSIA,SMART PLAN,VERY FAST IN COME.....:)paid:)paid:)paid:)paid
 
Sponsored Post

tuksidang

Banned
Joined
Jul 26, 2008
Messages
4,972
Reaction score
462
Points
41
syabas boybangi..
saya doakan anda berjaya dengan hyprobulksms
 

tuksidang

Banned
Joined
Jul 26, 2008
Messages
4,972
Reaction score
462
Points
41
JEMPUTAN KE TAKLIMAT HyPROBulkSMS

"Plan Komisen 100% PAYOUT Yang Pertama Di M'sia"

Tarikh : 28/3/09, Sabtu
Tempat : Annexe Rest House, Kuantan.
Masa : 8.30mlm

Hubungi ADMIN NIZAM 016-2631453 utk pengesahan kehadiran. TQ
 

tuksidang

Banned
Joined
Jul 26, 2008
Messages
4,972
Reaction score
462
Points
41
JEMPUTAN KE TAKLIMAT HyPROBulkSMS

"Plan Komisen 100% PAYOUT Yang Pertama Di M'sia"

Tarikh : 4/4/09, Sabtu
Tempat : Vistana Hotel, Penang.
Masa : 8.30mlm

Hubungi ADMIN NIZAM 016-2631453 utk pengesahan kehadiran. TQ
 

tuksidang

Banned
Joined
Jul 26, 2008
Messages
4,972
Reaction score
462
Points
41
JEMPUTAN KE TAKLIMAT HyPROBulkSMS

"Plan Komisen 100% PAYOUT Yang Pertama Di M'sia"

Tarikh : 11/4/09, Sabtu
Tempat : Danau Golf Club, UKM Bangi.
Masa : 8.30mlm

Hubungi ADMIN NIZAM 016-2631453 utk pengesahan kehadiran. TQ
 

tuksidang

Banned
Joined
Jul 26, 2008
Messages
4,972
Reaction score
462
Points
41


CABUTAN BONANZA eHyProBulkSMS PERTAMA !!!
11 APRIL - 31 MEI 2009


* HADIAH PERTAMA
.......... a) Sebuah MOTOSIKAL Keluaran MODENAS GT128 (tanpa cukai jalan dan insuran) ATAU


.......... b) Satu Pakej PERCUTIAN Ke GOLD COAST, AUSTRALIA (6 hari / 4 malam Full Board) ATAU


.......... c) Satu Pakej UMRAH Ke TANAH SUCI MEKAH (13 hari / 11 malam Full Board)


* HADIAH KEDUA
.......... 2 Unit TV LCD 32" SONY


* HADIAH KETIGA
.........3 Unit Komputer Riba ACER Aspire


* HADIAH KEEMPAT
.........4 Set Home Theatre PIONEER


* HADIAH KELIMA

.........3 Unit Telefon NOKIA 5800 Xpress Music


* HADIAH SAGUHATI

.........50 Unit FM Modulator



* HADIAH TOP SPONSOR
.......... 1 Pakej PERCUTIAN 2 Orang Ke PADANG + BUKIT TINGGI, INDONESIA (4 hari / 3 malam)




*** imej hadiah-hadiah adalah berbeza dengan yang sebenar.


>> SYARAT DAN TERMA PENYERTAAN <<

1) CABUTAN BONANZA ini terbuka untuk ahli eHyProBulkSMS sahaja.

2) Promosi ini bermula dari 11 April 2009 hingga 31 Mei 2009.

3) Untuk melayakkan diri mendapat tiket Cabutan Bonanza, setiap ahli perlu :

....> Menaja 2 ahli baru (direct sponsor) + RM10 = 1 tiket ATAU

....> Menaja 4 ahli baru (direct sponsor) + RM20 = 3 tiket ATAU

....> Menaja 6 ahli baru (direct sponsor) + RM30 = 5 tiket ATAU

....> Menaja 8 ahli baru (direct sponsor) + RM40 = 7 tiket ATAU

....> Menaja 10 ahli baru (direct sponsor) + RM50 = 10 tiket.


4) Nama ahli yang layak dalam cabutan beserta No Kad Pengenalan dan No tiket Cabutan Bonanza akan di paparkan dalam web rasmi eHyProBulkSMS.

5) Setelah nama di paparkan, ahli di kehendaki membuat pembayaran tambahan kepada pihak syarikat ATAU tolak EPWallet selewat-lewatnya seminggu sebelum tarikh cabutan.

6) Semasa hari Cabutan Bonanza di lakukan (tempat, tarikh dan masa akan di maklumkan), tiket akan di cetak untuk di masukkan ke dalam bekas cabutan.

7) Tiket Cabutan Bonanza akan di cabut di hadapan ahli-ahli eHyProBulkSMS dalam satu majlis anjuran pihak syarikat (tempat, tarikh dan masa akan di maklumkan).

8) Nama Pemenang akan di paparkan dalam web rasmi eHyProBulkSMS.

9) Pemenang harus datang sendiri untuk mengambil hadiah-hadiah dalam tempoh masa 14 hari selepas cabutan. Wakil tidak di benarkan.

10) Hadiah yang tidak di tuntut selepas tempoh 14 hari akan di kira lupus.

11) Segala perbelanjaan berkaitan pengambilan hadiah-hadiah adalah ditanggung sepenuhnya oleh pemenang.

12) Untuk hadiah TOP SPONSOR, pemenang adalah untuk 1 orang ahli sahaja yang telah menaja PALING RAMAI "direct sponsor" sepanjang tempoh promosi.

13) Hadiah tidak boleh di tukarkan dengan wang tunai.

14) Pihak syarikat berhak untuk menukar hadiah dengan nilai harga yang sama ataupun melanjutkan atau memendekkan tarikh promosi.

15) Segala bantahan dan dakwaan semasa dan selepas cabutan tidak akan di layan.

16) Keputusan pihak syarikat adalah muktamad.
 

amer yusof

Fun Poster
Joined
Jan 15, 2008
Messages
964
Reaction score
21
Points
15
sebenarnya seseorang yg berjaya dlm bisnes khususnya networking..adalah mereka yg berjaya mendaptkan modalnya balik dlm masa yg singkat shj...contoh di hypro bulksms...DAFTAR MODAL RM 500.00,DIBERI SATU SISTEM E-BULKSMS.KEMUDIAN KITA MESTI NK BALIK MODAL KITAKAN?CARI/BAWA/TAJA/ 2 ORANG RAKAN SHJ DAH DPT RM 500.00 MODAL KITA,CUKUP SENANG DAN MUDAH,TAK PAYAH PENING SAMPAI NK CARI 10 ORANG BARU BALIK MODAL,SAYA PERNAH DITAWARKAN SATU BISNESS MODAL RM 1,500.00 TAJA SORANG DPT RM 123.00,PERGHHH...MINTA MAAP AKU TAK MINAT,LMBT SANGAT


ak sokong ayat di atas..dgn jual sistem ni perghhh...memang aku boleh buat duit byk...thanks e-hyprobulksms

att: buzz ak utk kekayaan..
 

amer yusof

Fun Poster
Joined
Jan 15, 2008
Messages
964
Reaction score
21
Points
15
Sponsored Post
Top
Log in Register