Apa yang pernah dicuba untuk penyakit kanser?

CG Sponsors




Cellfood

Freshie
Joined
Dec 8, 2013
Messages
21
Reaction score
0
Points
3
As"kum sy dawood

atas pengalaman kami lebih daripada 5 tahun dalam rawatan ini kami dapat membantu banyak org alhamdulillah semua sihat . kami yakin dapat menolong berusaha penyembuhan sakit dan penyakit.Dengan cara batin dan perubatan tradisional,tuan-tuan janganlah rasa curiga.Cara kami adalah penyembuhan.Apa salahnya anda alih kepada perubatan tradisional.Kami pelawa anda untuk mencuba dengan cara kami, kerana kami sangat yakin kami dapat menolong menyembuhkan penyakit anda dan meringankan beban yang anda tanggung selama ini.Insyaallah anda akan kembali bahagia seperti dahulu.Bayangkanlah, hidup ini sangat singkat.Kalaulah terus menerus dengan kesengsaraan, apa ertinya ini.Berusahalah sepanjang hayat.Kita sendiri yang dapat mengubah kehidupan kita.Dengan izin pertolongan Illahi, saya Dawood dengan yakin dapat membantu anda meringankan masalah anda.
1.Masalah kasih sayang, perhubungan yang renggang boleh dibantu.
2. Mengembangkan aura rezeki, keuntungan, bolehlah diusahakan.
3. Pedinding, kena unsur jahat, sihir, jin dan khadam.
4. Membuang sumpahan, karma yang telah bertapak dalam tubuh badan boleh dikeluarkan.
5. Racun, santau boleh ditawarkan dengan ketentuan-Nya.
6. Kanser, kencing manis and aids

Kami akan berusaha mencerahkan kembali aura anda.Bebaskan ikatan-ikatan negative di dalam tubuh anda.Mengeluarkan unsur-unsur tenaga kotor dari tubuh badan dan urat saraf dan fikiran anda.Sumpahan, karma kita keluarkan.Biarkan diri ini menjadi diri anda yang sebenarnya. Walaikumsalam, Terima Kasih.

Tuan puan boleh menghubungi kami untuk temu janji atau ingin mendapat keterangan lebih lanjut lagi di : 0165662254 Dawood

https://www.google.com.my/?gws_rd=cr&ei=cF--U__nHI29ugSh3oKgBQ#q=cellfood+untuk+kanser
 
Sponsored Post

Rawatan tabib

Freshie
Joined
Jul 2, 2014
Messages
13
Reaction score
0
Points
3
As"kum sy dawood

atas pengalaman kami lebih daripada 5 tahun dalam rawatan ini kami dapat membantu banyak org alhamdulillah semua sihat . kami yakin dapat menolong berusaha penyembuhan sakit dan penyakit yang tercatit di atas ini.Dengan cara batin dan perubatan tradisional,tuan-tuan janganlah rasa curiga.Cara kami adalah penyembuhan.Apa salahnya anda alih kepada perubatan tradisional.Kami pelawa anda untuk mencuba dengan cara kami, kerana kami sangat yakin kami dapat menolong menyembuhkan penyakit anda dan meringankan beban yang anda tanggung selama ini.Insyaallah anda akan kembali bahagia seperti dahulu.Bayangkanlah, hidup ini sangat singkat.Kalaulah terus menerus dengan kesengsaraan, apa ertinya ini.Berusahalah sepanjang hayat.Kita sendiri yang dapat mengubah kehidupan kita.Dengan izin pertolongan Illahi, saya Dawood dengan yakin dapat membantu anda meringankan masalah anda.
1.Masalah kasih sayang, perhubungan yang renggang boleh dibantu.
2. Mengembangkan aura rezeki, keuntungan, bolehlah diusahakan.
3. Pedinding, kena unsur jahat, sihir, jin dan khadam.
4. Membuang sumpahan, karma yang telah bertapak dalam tubuh badan boleh dikeluarkan.
5. Racun, santau boleh ditawarkan dengan ketentuan-Nya.

Kami akan berusaha mencerahkan kembali aura anda.Bebaskan ikatan-ikatan negative di dalam tubuh anda.Mengeluarkan unsur-unsur tenaga kotor dari tubuh badan dan urat saraf dan fikiran anda.Sumpahan, karma kita keluarkan.Biarkan diri ini menjadi diri anda yang sebenarnya. Walaikumsalam, Terima Kasih.

Tuan puan boleh menghubungi kami untuk temu janji atau ingin mendapat keterangan lebih lanjut lagi di : 0165662254 Dawood
 

LiezaRxi

Freshie
Joined
Jul 17, 2014
Messages
8
Reaction score
0
Points
3
boleh cuba produk rxi....pengasasnya Prof Dato Noordin Darus dulu pun bekas pesakit kanser darah tahap 4...kini dah sembuh sepenuhnya...kalau nak dapatkan rawatan terus dr beliau pun boleh buat appoinment....
 

mattcutt

Active Member
Joined
Aug 24, 2010
Messages
1,981
Reaction score
13
Points
25
Salam Semua, aku pernah kena kanser, Hodgkin lymphoma..... bulan March 2011 diagnos, dalam bulan April hingga June 2011 minor & major surgery a.k.a open heart surgery, ade tumbesaran pada lymph node aku sebesar 2 biji bola tenis kat area antara jantung & paru-paru..... August 2011 start kemoterapi... seriusly sakit beb, abis keras urat aku duduk kena cucuk... 2012 check up kat Alhamdulillah, CONFIRM clear...skrg alhamdulillah sihat semula... syukur pada ALLAH...
Salam tuan macam Mana kesihatan tuan sekarang. Saya Hodgkin's lymphoma juga diagnosed ogos 2016. Kanser Saya masih x sembuh lagi
 

bell&ross

Active+ Member
Joined
Apr 3, 2009
Messages
4,130
Reaction score
159
Points
43
Salam tuan macam Mana kesihatan tuan sekarang. Saya Hodgkin's lymphoma juga diagnosed ogos 2016. Kanser Saya masih x sembuh lagi
kalau tuan perlukan makanan alternatif dan sanggup makan minyak..boleh pm..tak salah untuk mencuba...:)cgrock
 

imatheonlyone

Legendary Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
12,695
Reaction score
352
Points
141
Makan makanan organik blh melambat Kan pertumbuhan kanser. ..

Byk pantang penyakit kanser lebih2 lagi minyak masak
 

bell&ross

Active+ Member
Joined
Apr 3, 2009
Messages
4,130
Reaction score
159
Points
43
Orang yg kena kanser bukan berharap utk lambatkan kanser dari merebak...tapi pelukan makanan yg boleh menyembuhkan penyakit tersebut..selain doa dan keyakinan yg setiap penyakit ada ubatnya..kecuali mati..
 

buffet2

Active Member
Joined
Jul 30, 2008
Messages
1,249
Reaction score
29
Points
40
Salam tuan macam Mana kesihatan tuan sekarang. Saya Hodgkin's lymphoma juga diagnosed ogos 2016. Kanser Saya masih x sembuh lagi

kita kene tahu/belajar apa itu sel kanser dan cara utk mengawal sel kanser...

perkara ni sy belajar dari pengalaman sy menjaga arwah isteri yg mengidap kanser payu dara tahap 4 dan penyakit multiple scrosis...

pelbagai usaha di buat rawatan hospital dan alternatif disebabkan 2 penyakit menyerang mmg tiada harapan utk sembuh...

apa yg sy belajar kanser ni adalah makhluk yg perlukan mkanan jd cara terbaik adalah laparkan kanser...

cara laparkan sel kanser adalah puasa setiap hari selama [email protected] tahun dan mengawal pengambilan gula sb makanan sel kanser adalah gula dan alternatif spt keladi tikus dan daun rerama...

mental pesakit kanser perlu selalu positif bg mengelakkan sel kanser merebak dgn cepat...selain dari itu pesakit kanser perlu mengeluarkan peluh utk mengeluarkan sel yg mati supaya tidak menjadi sel kanser..

utk tahap yg tinggi [email protected] kimoterapi perlu bg melemahkan sel kenser dgn cepat tetapi korang masih boleh mencuba kaedah di atas jika tak nak kimo...

apa2 pun ni sekadar pendapat sy dari pengalaman yg sy lalui boleh cuba dan yakin yg menyembuhkan adalah Allah s.w.t
 
Sponsored Post
Top
Log in Register