Apa yang pernah dicuba untuk penyakit kanser?

Recommended Brokers


Sponsored Post

aeolian

Active+ Member
Joined
Jul 30, 2010
Messages
2,931
Reaction score
24
Points
25
org tua aku kanser hidung dah 10taun dah derita..dulu mula2 masuk hospital dulu abis doc kerat2 hidung org tua aku...kata nak kaji la...tp sasmpai sekarang tak dak citer...

abis org tua tu tak dak muka..
kanser ni dah melarat2 dah....
jgn citer la kemo ker laser ker karen ka suma dah bt.....
cuba ni, nnt jgn lupa bagi testimoni kat saya kalo berkesan:

https://www.facebook.com/groups/197287873647763/
 

achu

Junior Member
Joined
Jan 26, 2014
Messages
91
Reaction score
0
Points
11
as salam...

sekadar berkongsi.. saya jual pokok
keladi tikus.. cuba wat survey dulu
dlm google penggunaan pokok ni..
klu berminat bleh inbox atau watsup
014 60 30 346...
 

mr fuse

Freshie
Joined
Nov 4, 2009
Messages
42
Reaction score
0
Points
6
saya juga cancer survival. dahulu saya diserang oleh kategori kanser carcinoma yang agak agresif. mujur dikesan dari peringkat awal. setelah dibedah dan saya juga mengamalkan rawatan alquran dengan membaca ayat dalam surah2 tertentu sekarang Alhamdulillah. hanya follow up dgn hospital saja untuk check darah dan continue makan ubat.
 

Rawatan tabib

Freshie
Joined
Jul 2, 2014
Messages
13
Reaction score
0
Points
3
As"kum sy dawood

atas pengalaman kami lebih daripada 5 tahun dalam rawatan ini kami dapat membantu banyak org alhamdulillah semua sihat . kami yakin dapat menolong berusaha penyembuhan sakit dan penyakit.Dengan cara batin dan perubatan tradisional,tuan-tuan janganlah rasa curiga.Cara kami adalah penyembuhan.Apa salahnya anda alih kepada perubatan tradisional.Kami pelawa anda untuk mencuba dengan cara kami, kerana kami sangat yakin kami dapat menolong menyembuhkan penyakit anda dan meringankan beban yang anda tanggung selama ini.Insyaallah anda akan kembali bahagia seperti dahulu.Bayangkanlah, hidup ini sangat singkat.Kalaulah terus menerus dengan kesengsaraan, apa ertinya ini.Berusahalah sepanjang hayat.Kita sendiri yang dapat mengubah kehidupan kita.Dengan izin pertolongan Illahi, saya Dawood dengan yakin dapat membantu anda meringankan masalah anda.
1.Masalah kasih sayang, perhubungan yang renggang boleh dibantu.
2. Mengembangkan aura rezeki, keuntungan, bolehlah diusahakan.
3. Pedinding, kena unsur jahat, sihir, jin dan khadam.
4. Membuang sumpahan, karma yang telah bertapak dalam tubuh badan boleh dikeluarkan.
5. Racun, santau boleh ditawarkan dengan ketentuan-Nya.
6. Kanser, kencing manis and aids

Kami akan berusaha mencerahkan kembali aura anda.Bebaskan ikatan-ikatan negative di dalam tubuh anda.Mengeluarkan unsur-unsur tenaga kotor dari tubuh badan dan urat saraf dan fikiran anda.Sumpahan, karma kita keluarkan.Biarkan diri ini menjadi diri anda yang sebenarnya. Walaikumsalam, Terima Kasih.

Tuan puan boleh menghubungi kami untuk temu janji atau ingin mendapat keterangan lebih lanjut lagi di : 0165662254 Dawood
 
Sponsored Post
Top
Log in Register