BTC USD 58,768.0 Gold USD 1,796.54
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Apa yang Perlu Saya Ada Sekiranya Trend Live Mengunakan EA ?

bisnesamd

Fun Poster
Joined
Jul 9, 2010
Messages
194
Reaction score
0
Points
10
kalau saya hendak memulakan trend real akaun EA,apa yang kena ada?boleh bagi cadangan?

contohnya :

1 - depo
2 - EA yang free..he3..(x mampu beli lg)
3 - ?
4 - ?


*newbies baru belajar forex..:">
 
Sponsored Post

gundurowo

Super Active Member
Paid Membership
Joined
Dec 27, 2007
Messages
8,437
Reaction score
269
Points
91
kalau saya hendak memulakan trend real akaun EA,apa yang kena ada?boleh bagi cadangan?

contohnya :

1 - depo
2 - EA yang free..he3..(x mampu beli lg)
3 - sedia untuk MC
4 - sedia untuk diganggu data oleh broker kalo ea ko tu super popit :D :D



*newbies baru belajar forex..:">

ha...tu aku tambah yg lain
 

haudli

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,314
Reaction score
442
Points
136
trade sebenarnye..

xde masalah..try n error,tapi biasakan ngan demo dulu paling bagus...
 

suehada

Fun Poster
Joined
Jan 3, 2010
Messages
409
Reaction score
80
Points
20
we offer discount brand clothes with cheap price,wholesale Dallas Cowboys NFL Jerseys online now,sale cheap Dallas Cowboys NFL Jerseys clothes,replica Dallas Cowboys NFL Jerseys outlet,if you need discount Dallas Cowboys NFL Jerseys please mail to us

:(scam:(scam
aku bengang je dgn die nie...mana aku masuk thread ada je mamat nie...

aku lempang baru tahu...

forex ko masuk jual baju...

semua ko masuk jual baju...:mad::mad:

mod kasi banned ini org gila...~X(~X(
 

suehada

Fun Poster
Joined
Jan 3, 2010
Messages
409
Reaction score
80
Points
20
kalau start2 real dah guna EA...

kena lempang sekali dgn Broker terus MC....:eek::eek:

esok tak nak trade lagi...:eek::eek:

belajar manual baru puas hati...

yg penting pengalaman dan ilmu...

kalau tak ada 2 ni...kawin dgn "Mak cik Marginah" la nampaknya...:)):))

*ramai buat ea,ramai buat indi,ramai juga yg try tapi still 98% trader yg loss...rase mcm ea dan indi ni hanya untuk tarik duit untuk broker lebih jadi kaya :-?:-?
 

bisnesamd

Fun Poster
Joined
Jul 9, 2010
Messages
194
Reaction score
0
Points
10
thx atas pandangan semua..boleh run kan ea ni?atau trade sendiri lg baik?
 

forexsocialmedia

Junior Member
Joined
Oct 15, 2010
Messages
54
Reaction score
0
Points
6
thx atas pandangan semua..boleh run kan ea ni?atau trade sendiri lg baik?

pd pandangan saya, tak ada EA yg 100% win dlm forex ni. Oleh tu, kena ada seorang experienced manual trader utk analisa forex market & manage EA tu, samada ranging atau trending market condition, bijaklah pilih EA yg sesuai tu....
 

ForexBomoh

Freshie
Joined
Oct 16, 2010
Messages
34
Reaction score
65
Points
16
jangan lah gunakan EA. Bro gunakan manual trading dengan ilmu. Please saya nasihatkan anda awal awal ni. Nanti kalau guna EA saya takut MC kang.

Bro, trust me, you will remember this post nanti jika pakai EA. Manual trading and knowledge is most important.:))
 

matderis

Fun Poster
Joined
May 18, 2010
Messages
633
Reaction score
0
Points
10
pd pandangan saya, tak ada EA yg 100% win dlm forex ni. Oleh tu, kena ada seorang experienced manual trader utk analisa forex market & manage EA tu, samada ranging atau trending market condition, bijaklah pilih EA yg sesuai tu....

Saya setuju dgn pandangan tuan.....
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.16006
USD / JPY
113.764
GBP / USD
1.37367
USD / CHF
0.91816
USD / CAD
1.23621
EUR / JPY
131.974
AUD / USD
0.75084

CG Sponsors




Top
Log in Register