Apa yang korang nak buat kalau boleh balik ke zaman silam dan pergi ke masa depan...?

CG Sponsors




ekom

Active Member
Joined
Dec 9, 2006
Messages
1,663
Reaction score
6
Points
25
Jom kongsi cerita2 yang karut mengarut nie .... :D

Kalau la aku..

Aku nak balik ke zaman silam... duduk study bagus2... bkn mcm skrang kais mkn pagi kais mkn mlm... :)):))
 
Sponsored Post

surfaddict

Fun Poster
Joined
Jul 15, 2007
Messages
641
Reaction score
5
Points
15
Kalau aku boleh pergi ke masa hadapan tgk camne aku hidup dlm masa 10 thn akan dtg..so start dr hari ni aku akan berubah untuk memastikan hidup aku 10 thn akan dtg lebih2 baik..hahaha

in case kalau aku rajin sbb mesin masa tu kat umah aku ke...aku akan pergi 10 thn yg lepas dimana aku akan jadikan diri aku lebih hebat dlm subjek yg aku suke dan pilih kos yg lebih sesuai..hahahah..kalau aku rajinlah..sbb aku lebih suke pergi ke masa hadapan..
 

ekom

Active Member
Joined
Dec 9, 2006
Messages
1,663
Reaction score
6
Points
25
Kalau aku boleh pergi ke masa hadapan tgk camne aku hidup dlm masa 10 thn akan dtg..so start dr hari ni aku akan berubah untuk memastikan hidup aku 10 thn akan dtg lebih2 baik..hahaha

in case kalau aku rajin sbb mesin masa tu kat umah aku ke...aku akan pergi 10 thn yg lepas dimana aku akan jadikan diri aku lebih hebat dlm subjek yg aku suke dan pilih kos yg lebih sesuai..hahahah..kalau aku rajinlah..sbb aku lebih suke pergi ke masa hadapan..
Aku lak...
Disamping tu bleh aku ke 20thn adkan dtng... nak tengok brapa ramai da cucu aku hehee... silap sket aku da ada cicit kot hahaha.. aku pn nak tengok jg adakah wajah aku 20thn akn dtg nie masih hensem ke tak... da beruban byk ke blum... :))
 

tricker_9496

Active Member
Joined
Feb 25, 2008
Messages
1,627
Reaction score
5
Points
25
kalo aku la, mula2 aku nk gi 10 tahun akan datang dan wat rekod tentang perjalanan forex yg lps2. pastu aku gi mase aku start trade kt forex guna rekod yg aku amik. jd x de lose la. kayo pakcik.:eek:

p/s: boleh ke camni.
 

bellaluna

Legendary Member
Joined
Jun 12, 2008
Messages
11,891
Reaction score
2
Points
115
kalo aku aku akan halang dr. mohinder suresh dari mencipta formula yg bole bg org super power tue. :D:D


*pengaruh citer heroes.
 

eNOOBz

Active Member
Joined
May 10, 2007
Messages
1,338
Reaction score
0
Points
20
Dah tengok filem Back To The Future Part 1 hingga 3?.. aku suka filem tu.. kisah balik zaman lampau & pegi zaman akan datang..
 

ekom

Active Member
Joined
Dec 9, 2006
Messages
1,663
Reaction score
6
Points
25
kalo aku la, mula2 aku nk gi 10 tahun akan datang dan wat rekod tentang perjalanan forex yg lps2. pastu aku gi mase aku start trade kt forex guna rekod yg aku amik. jd x de lose la. kayo pakcik.:eek:

p/s: boleh ke camni.
Fulamak nnti kayo btul le pakcik nnti ye... jgn lupa kasik derma la kt anak2 yatim piatu ker dll... jgn lak pulak tamak jual signal riban2.......:)):))
 

ekom

Active Member
Joined
Dec 9, 2006
Messages
1,663
Reaction score
6
Points
25
Dah tengok filem Back To The Future Part 1 hingga 3?.. aku suka filem tu.. kisah balik zaman lampau & pegi zaman akan datang..
Da tengok last2 keta dia dilanggar keta api... frust menonggeng jg aku.. aku syg keta tu....~X(~X(
 

tapirbawaklori

Super Active Member
Joined
Oct 24, 2007
Messages
8,149
Reaction score
207
Points
73
aku lak..nak balik zaman sekolah dimana arwah ayah aku masih hidup...dan aku akan bawak duit dari masa skang ni tuk bahagiakan kedua dua mak ayah aku pada masa tu...pasal dorang masa tu susah ...
 

bellaluna

Legendary Member
Joined
Jun 12, 2008
Messages
11,891
Reaction score
2
Points
115
owh?

baru aku perasan thread neyh dlm jenaka n lawak. :-?:-?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register