Apa yang best di Perlis? sekarang di Perlis

Recommended Brokers


Sponsored Post

kopirait

CG Top Poster Club
Joined
Apr 18, 2010
Messages
31,128
Reaction score
1,206
Points
196
Semalam makan dekat ikan bakar area jeti kuala perlis tu.
Sedap dan murah.

Minum petang lepak kat warung bang teh pekena pulut ayam, kerabu maggi dengan pulut mangga.

Petang pergi tengok bendang dekat simpang empat pastu sunset kat kuala. Sedap2 juga awek perlis ni.
 

pudins70

Super Active Member
Joined
Mar 28, 2011
Messages
6,856
Reaction score
310
Points
81
Semalam makan dekat ikan bakar area jeti kuala perlis tu.
Sedap dan murah.

Minum petang lepak kat warung bang teh pekena pulut ayam, kerabu maggi dengan pulut mangga.

Petang pergi tengok bendang dekat simpang empat pastu sunset kat kuala. Sedap2 juga awek perlis ni.
Wah! First time dengar orang cakap makan kat situ murah.
Kalau orang perlis, situ kira tempat peniaga potong kepala dah tu.:">
 

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,113
Reaction score
378
Points
81
Perlis. tidak pernah lekang dari perbualan orang Malaysia dari harum manis, laksa, feri pi Langkawi, solat subuh tak baca qunut, berebut jawatan mb, takda pawagam dan macam-macam lagi
 

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,113
Reaction score
378
Points
81
sorry gambar x brp jelas


 
Sponsored Post
Top
Log in Register