Apa yang best di Perlis? sekarang di Perlis

CG Sponsors




Sponsored Post

kopirait

CG Top Poster Club
Joined
Apr 18, 2010
Messages
34,019
Reaction score
1,868
Points
206
Semalam makan dekat ikan bakar area jeti kuala perlis tu.
Sedap dan murah.

Minum petang lepak kat warung bang teh pekena pulut ayam, kerabu maggi dengan pulut mangga.

Petang pergi tengok bendang dekat simpang empat pastu sunset kat kuala. Sedap2 juga awek perlis ni.
 

pudins70

Super Active Member
Joined
Mar 28, 2011
Messages
7,199
Reaction score
392
Points
81
Semalam makan dekat ikan bakar area jeti kuala perlis tu.
Sedap dan murah.

Minum petang lepak kat warung bang teh pekena pulut ayam, kerabu maggi dengan pulut mangga.

Petang pergi tengok bendang dekat simpang empat pastu sunset kat kuala. Sedap2 juga awek perlis ni.
Wah! First time dengar orang cakap makan kat situ murah.
Kalau orang perlis, situ kira tempat peniaga potong kepala dah tu.:">
 

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,503
Reaction score
426
Points
91
Perlis. tidak pernah lekang dari perbualan orang Malaysia dari harum manis, laksa, feri pi Langkawi, solat subuh tak baca qunut, berebut jawatan mb, takda pawagam dan macam-macam lagi
 

AlYamani

Legendary Member
Joined
Jan 23, 2011
Messages
12,006
Reaction score
555
Points
161
Jalanraya tak serabut mcm bandqr lain.Semua teratur,patuh peraturan...
 

vedder9

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 25, 2006
Messages
15,350
Reaction score
123
Points
123
Now layan musim luruh plak kat Perlis

 
Sponsored Post
Top
Log in Register