Apa yang best di Perlis? sekarang di Perlis

Recommended Brokers


Sponsored Post

kopirait

CG Top Poster Club
Joined
Apr 18, 2010
Messages
31,561
Reaction score
1,267
Points
206
Semalam makan dekat ikan bakar area jeti kuala perlis tu.
Sedap dan murah.

Minum petang lepak kat warung bang teh pekena pulut ayam, kerabu maggi dengan pulut mangga.

Petang pergi tengok bendang dekat simpang empat pastu sunset kat kuala. Sedap2 juga awek perlis ni.
 

pudins70

Super Active Member
Joined
Mar 28, 2011
Messages
6,926
Reaction score
317
Points
81
Semalam makan dekat ikan bakar area jeti kuala perlis tu.
Sedap dan murah.

Minum petang lepak kat warung bang teh pekena pulut ayam, kerabu maggi dengan pulut mangga.

Petang pergi tengok bendang dekat simpang empat pastu sunset kat kuala. Sedap2 juga awek perlis ni.
Wah! First time dengar orang cakap makan kat situ murah.
Kalau orang perlis, situ kira tempat peniaga potong kepala dah tu.:">
 

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,147
Reaction score
380
Points
81
Perlis. tidak pernah lekang dari perbualan orang Malaysia dari harum manis, laksa, feri pi Langkawi, solat subuh tak baca qunut, berebut jawatan mb, takda pawagam dan macam-macam lagi
 

Kbyne

Legendary Member
Joined
Jan 23, 2011
Messages
11,832
Reaction score
499
Points
131
Jalanraya tak serabut mcm bandqr lain.Semua teratur,patuh peraturan...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register