Apa yang best di Perlis? sekarang di Perlis

Recommended Brokers


Sponsored Post

miracle81

Fun Poster
Joined
Apr 12, 2008
Messages
877
Reaction score
2
Points
15
Nasi ganja kat market baru..Hameed Nasi Kandaq..terbaikkkkk
 

eLLYaNa

CG Top Poster Club
Joined
Apr 17, 2008
Messages
27,293
Reaction score
40
Points
125
sbb bukak thread di chit chat org x perasan agaknya. cuba mintak admin pindahkan ke sub section travel, vacation, tour.
 

zydy

Active Member
Joined
Aug 10, 2011
Messages
1,155
Reaction score
19
Points
25
aku keje kat perlis.
 

maxpix

Active Member
Joined
Feb 7, 2007
Messages
1,201
Reaction score
0
Points
20
harum manis belom musim dia bro,,,,kalau tidak mesti meleleh punyer.....
 

bujanglapok

Active+ Member
Joined
Aug 20, 2008
Messages
3,272
Reaction score
74
Points
30
1. makanan yang best-best dgn harga yg cukup murah esp seafood kat kuala perlis

2. Gua kelam + kat luar tu ada kawasan rekreasi boleh mandi-manda cam kt templer park

3. Taman Ular + Taman anggur kat sg batu pahat ( naik atas sikit pun ada air terjun gak)

4. wang klian kaum hawa- tempat shopping yg bersempadan dgn siam (bukak ujung minggu je kot - tak sure)

5. Padang besar - tempat kaum hawa menghabiskan simpanan mereka dari kecik

6. Chuping - ladang tebu terbesar di mesia

7. Search ler kat tourism malaysia...banyak input..hee..hee..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register