Santai apa tanggapan pertama anda...?

CG Sponsors




Melihat nama saya "IPP", first impression anda merasakan saya ni lelaki ke perempuan?


  • Total voters
    0
Status
Not open for further replies.

ipp

Active+ Member
Joined
Jan 28, 2010
Messages
4,912
Reaction score
60
Points
30
JANGAN BACA MESEJ DI BAWAH SEBELUM ANDA MENGUNDI KAT POLL DI ATAS...! supaya undian anda tak dipengaruhi unsur luaran...



















aku dah lama guna nick IPP ni. dlm ym, dlm fb malah dalam game online. dan bukan perkara luar biasa pulak kalau org yg aku tak kenal dan tak kenal aku mula2 ingat aku perempuan.
baru-baru ni, aku main snuker dlm fb. layan sorang mamat main sambil chatting.
takda hal pun... org tanya aku jawab. org tak tanya, aku tanya. biasa je tu.
lama layan borak2, dia tanya aku lelaki ke pempuan. bila dah tau tiba2 pulak dia mintak maaf.
adeh... dari awal dia ingat aku pempuan kot. patut la ayat2 dia semacam je.
kes yang hampir serupa pun agak selalu berlaku dalam ym, masa zaman aku suka layan ym dulu la. sekarang dah tak berapa layan.

jadi aku nak tau sangat, apa pula agaknya pandangan warga CG. tu sebab aku bukak tanah ni...

terima kasih atas segala kerjasama.
 
Last edited:
Sponsored Post

najumi

Active Member
Joined
Dec 5, 2009
Messages
2,055
Reaction score
55
Points
30
mana poll nya...:-?:-?

ooo.. duk tgh bikin ekk...:">:">
 

ihw666

Super Active Member
Joined
Mar 27, 2010
Messages
6,063
Reaction score
23
Points
70
tade pun poll nyer...
 

ipp

Active+ Member
Joined
Jan 28, 2010
Messages
4,912
Reaction score
60
Points
30
Sorry la... Slow sikit... :)
 

najumi

Active Member
Joined
Dec 5, 2009
Messages
2,055
Reaction score
55
Points
30
situasi ko ni sama cam aku la bro.. :D

biasanya dlm ym la..
bila ditanya ASL please...

bila je dapat tau aku ni lelaki, terus dia reply, "oh sorry..":)):))

kadang2 tu, belum sempat diorang tanya, aku awal2 lagi bagitau aku ni jantan...

terus senyap..:eek::eek::eek::eek::eek:
 

hafizan78

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2009
Messages
12,818
Reaction score
155
Points
123
IPP? aku pun xtahu apa benda tue... :D
 

ipp

Active+ Member
Joined
Jan 28, 2010
Messages
4,912
Reaction score
60
Points
30
situasi ko ni sama cam aku la bro.. :D

biasanya dlm ym la..
bila ditanya ASL please...

bila je dapat tau aku ni lelaki, terus dia reply, "oh sorry..":)):))

kadang2 tu, belum sempat diorang tanya, aku awal2 lagi bagitau aku ni jantan...

terus senyap..:eek::eek::eek::eek::eek:
KAHKAHKAH... :eek::eek::eek:
betul la... sama!
agak2 ada nama lelaki yg cuba aproach tu, cepat2 aku mengaku lelaki... :)):))
 

ipp

Active+ Member
Joined
Jan 28, 2010
Messages
4,912
Reaction score
60
Points
30
IPP? aku pun xtahu apa benda tue... :D
tak perlu rendah diri kalau tak tau...
sebab aku pun tak tau jugak... :)):))
tapi dah bertahun aku pakai nama ni...
 

taufic

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,651
Reaction score
693
Points
161
kena tukar abatar kot
tonjolkan kejantanan hehe
 

Zulkarnine

Super Active Member
Joined
May 30, 2007
Messages
7,616
Reaction score
161
Points
83
mgkn sbb diaorg ingat IPP= I PeremPuan
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register