BTC USD 66,555.6 Gold USD 2,400.62
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Apa problem SOS topup maxis??

mesir

Active+ Member
Messages
3,939
Joined
Oct 16, 2008
Messages
3,939
Reaction score
55
Points
35
Salam.

Pada 19 okt 2008 hari tu, sy ada ade buat sos topup maxis, sebab emegency credit abeh sbb perlu call org.
Malangnya permintaan sy tidak diluluskan.

Tak kisah lah, then sy run ke kedai beli topup. sy cepat2 reload sbb urgent nak call org tu.
Malangnya selepas itu, sy terima sms dari 22559 yg berbunyik

RM2&RM0.50 has been deducted from your account for SOS Top Up. RM2&RM0.50 telah dicaj ke akaun anda untuk perkhidmatan SOS Top Up.

Huh! Terkejut bila dirompak oleh maxis mcm tu..

*pengajaran nya, berhati hati bila menggunakan SOS Topup maxis.
aku tak pernah slh kan maxis, maybe sistem dia error.
Sampai skang aku msh belum delete sms tu, sbb nak g center buat aduan. Tak sempat lagi, maybe next week.
 
Sponsored Post

Salam.

Pada 19 okt 2008 hari tu, sy ada ade buat sos topup maxis, sebab emegency credit abeh sbb perlu call org.
Malangnya permintaan sy tidak diluluskan.

Tak kisah lah, then sy run ke kedai beli topup. sy cepat2 reload sbb urgent nak call org tu.
Malangnya selepas itu, sy terima sms dari 22559 yg berbunyik



Huh! Terkejut bila dirompak oleh maxis mcm tu..

*pengajaran nya, berhati hati bila menggunakan SOS Topup maxis.
aku tak pernah slh kan maxis, maybe sistem dia error.
Sampai skang aku msh belum delete sms tu, sbb nak g center buat aduan. Tak sempat lagi, maybe next week.

setakat nie saya masih belum menghadapi masalah macam nie,

thank for the info.... saya akan lebih berhati-hati lepas nie
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register