BTC USD 62,058.4 Gold USD 1,767.88
Time now: Jun 1, 12:00 AM

apa pendapatan korang bagi bisnis card dkat awek yg tak kenal kita utk tujuan ngorat?

apa pendapatan korang bagi bisnis card dkat awek yg tak kenal kita utk tujuan ngorat?


  • Total voters
    0

aeolian

Active+ Member
Joined
Jul 30, 2010
Messages
3,556
Reaction score
238
Points
48
undian dibukak!!!

kalo blh nak mintak ahli2 panel yg bijaksana bg pandangan berdasarkan situasi contohnya:

1. dengan awek yang langsung tak penah tgk kita, tiba2 je ngorat.
2. dengan awek yg biasa nampak kita dan prasan kita duk jeling2 dia.
3. masa nak tegur awek tu, kita nampak mcm nervous gila tanda kita ni pemalu sbenarnya.
 
Last edited:
Sponsored Post

-pojie-

Well-Known, Member, XM Official, Representative
Joined
Oct 29, 2008
Messages
20,951
Reaction score
50
Points
120
ntah la...
xde pengalaman lg dlm bab nie...
 

luminor

Active+ Member
Joined
Feb 21, 2012
Messages
4,596
Reaction score
8
Points
25
bg aku tgok situasi....tp klau tibe2 je nk ngorat siap bg bis card boleh thn gak poyonye......
 

tebbaloi

Legendary Member
Joined
Mar 4, 2009
Messages
13,457
Reaction score
444
Points
131
aku rasa tak ok sebab bila ko bagi bisnes kad, yg pastinya awek tu takkan call :)) :)) sebab takde tujuan pun dia nak call lain la kalu muka macam aron ajis ker..

sebab membazir aje kad abis gitu :)) :))

paling best bagi dia henfon suh dia type no fon :))

- melalui pengalaman sebenar :)) :))
 

aeolian

Active+ Member
Joined
Jul 30, 2010
Messages
3,556
Reaction score
238
Points
48
bg aku tgok situasi....tp klau tibe2 je nk ngorat siap bg bis card boleh thn gak poyonye......

tp masa nak bg bisnis kad tu nampak mcm malu2, dia akan aggap poyo jgk ke?
 

aeolian

Active+ Member
Joined
Jul 30, 2010
Messages
3,556
Reaction score
238
Points
48
aku rasa tak ok sebab bila ko bagi bisnes kad, yg pastinya awek tu takkan call :)) :)) sebab takde tujuan pun dia nak call lain la kalu muka macam aron ajis ker..

sebab membazir aje kad abis gitu :)) :))

paling best bagi dia henfon suh dia type no fon :))

- melalui pengalaman sebenar :)) :))

besar kmungkinan mmg akan jd mcmtu la, tp tgk situasi awek jgk kan, kalo dah bpunya biasa susah sket, atau yg demand tlalu tggi.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register