Apa Pendapat Korang Tentang Status Troli Berbayar Beberapa Hari Lepas?

CG Sponsors




[email protected]

Super Active Member
Joined
Dec 7, 2011
Messages
9,186
Reaction score
93
Points
80
itu penting nye ilmu...
kalau cakap mcm genius sgt...
skang ni org mmg suke mengecam smpai bole bunuh diri...
mujur just deactivated acc je...

kalau org dlu bgtau...
cakap siang pandang2
cakap malam dgr2...

skang...sblom pikir...kalau xtau...
gugel la jap...
mesia de tak pakai troli masuk duwet...
silap2 zaman 90an da mule gune kot....
 
Sponsored Post

myroadtax.com

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 12, 2014
Messages
25,906
Reaction score
581
Points
161
Teringat cerita Tom Hanks tersangkut kat airport cari makan dengan troli ni. Satu quarter boleh beli sebiji whopper. Memang kenyang. :D
 

Penbiru

Legendary Member
Joined
Jan 12, 2008
Messages
19,225
Reaction score
1,463
Points
201
twitter ni...Permaisuri Agong pun kena kecam...ni kan pulak rakyat marhein...hahaha
nitezen ni ramai yg otaknya cacat...jari lagi laju berbanding akal dalam otaknya...di media sosial esp twitter taunya nak hentam dan kutuk....aku harap kaki kutuk mcm tu esok dia menanglah berlawan cakap dgn malaikat dalam kubur..
 

adamrao

Active Member
Joined
Mar 1, 2017
Messages
1,340
Reaction score
124
Points
33
sebenarnya pompuan ramai bodoh jakun kejutan budaya bila guna media sosial.. ingat kisah pak sedara kaya bagi anak dia 5ringgit.. apa ka bodoh p upload kutuk dapat banyak tu.. kadang pompuan had share nie pun serupa sukarela nak kena cumshot ke muka.. gedik serupa ikan keli kena garam nak perhatian.. bila amran buat lawak cangkul.. bodoh mengeletis serupa kucing taking last breath pas kena hit ngan keta pompuan nie semua.. tengok cam aku sampai ke laa heran kenapa haruan makan jump-frog ngan casting bait daripada makan katak hidup.. rilek ja x kecoh kecoh d media sosial..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register