Apa pendapat korang tentang air kangen ?

Recommended Brokers


hulkhogan

Fun Poster
Joined
Aug 5, 2007
Messages
619
Reaction score
10
Points
15
Salam...ceritanya begini... aku adalah seorang pesakit diabetes ...baru2 ini aku dimasukkan ke dalam wad untuk pembedahan kerana tangan aku terkena jangkitan kuman...:(:)((

Oleh kerana panik dan ingin cepat baik aku cari alternatif dan terjumpa dengan air kangen... aku pun amalkan...tetapi yang menjadi kerisauan aku bila terbaca tentang sisi negatif tentang air kangen... contoh nurse tempat aku dressing luka ni pun kata tak bagus... dia kata Brunei dan Singapura dah haramkan air kangen ni... air ni leh menyebabkan sakit buah pinggang dll...:-?:-?

So apa pendapat korang...mungkin korang ada yang lebih tau pasal air ni...atau ada testimoni yang baik punya....:-?:-?

Air yg aku minum adalah ph9.5...
 
Update # 0
=====================================================================
Anda mencari penjual mesin kangen yang aktif sehingga hari ini tahun 2019 2020?
Anda ingin tahu di mana nak dapatkan bekalan Air Kangen FRESH PERCUMA?
Anda ingin dapat kan Mesin Kangen BARU Anda?
Anda mencari di mana nak service Mesin Kangen Anda?
Anda mencari barang2 keperluan kangen Anda?
BOLEH HUBUNGI saya NizamKANGEN :
Revolusi Malaysia Mesin Kangen Water ionIZER HARGA Jualan Servis 2019 2020
Kangen Water Ionizer Kangen Machine Mesin Kangen Water Filter
20192020mesinkangenjualanservice.blogspot.com
20192020mesinkangenjualanservice.blogspot.com
Mesin Kangen Ionizer Model K8 HOT ITEM !!!.jpgProduk Produk Hasil Mesin Kangen 2019 2020.jpg
Sponsored Post

lelakiselamanya

Active Member
Joined
Nov 1, 2008
Messages
2,440
Reaction score
23
Points
30
aku pernah beli & minum ph air kangen 9.5 tp masalahnya bila aku test pakai ph tester sendiri dpt ph 7.5 hawau betul....ph sama cam air paip
 

rosdi88

Active Member
Joined
Mar 9, 2012
Messages
2,133
Reaction score
65
Points
35
aku pernah beli & minum ph air kangen 9.5 tp masalahnya bila aku test pakai ph tester sendiri dpt ph 7.5 hawau betul....ph sama cam air paip
beli yg diaorg botolkan atau guna terus dari mesin kangen tu:-?
 

ihsankhalil

Fun Poster
Joined
Mar 6, 2010
Messages
512
Reaction score
5
Points
15
Salam...ceritanya begini... aku adalah seorang pesakit diabetes ...baru2 ini aku dimasukkan ke dalam wad untuk pembedahan kerana tangan aku terkena jangkitan kuman...:(:)((

Oleh kerana panik dan ingin cepat baik aku cari alternatif dan terjumpa dengan air kangen... aku pun amalkan...tetapi yang menjadi kerisauan aku bila terbaca tentang sisi negatif tentang air kangen... contoh nurse tempat aku dressing luka ni pun kata tak bagus... dia kata Brunei dan Singapura dah haramkan air kangen ni... air ni leh menyebabkan sakit buah pinggang dll...:-?:-?

So apa pendapat korang...mungkin korang ada yang lebih tau pasal air ni...atau ada testimoni yang baik punya....:-?:-?

Air yg aku minum adalah ph9.5...
Aku rasa ko elok pegi page kat FB Pseudoscience Watch. Segala persoalan ko akan terungkai. tp kena rajin scroll la...panjang lebar.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register