BTC USD 63,586.9 Gold USD 2,324.77
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Apa pendapat anda.....terutama kaum pompuan....

Sponsored Post

hauahuahuahau..

macam2 la si dol nih...

boring la tu...

huahauahua..

pada pendapat aku...

manusia diciptakan berpasang-pasangan...

mungkin ada 'kimia' antara mereka...

dan bila 'kimia' itu datang...tiadalah ia mengira status dan kedudukan..

cuma kepada yg laki orang..kamu mmg berhak berkahwin lagi dan menambah quota..cuma bak kata Abby..cermin2 la diri dahulu...dan kalau 'ensem' serba-serbi...

maka jgnla ditangguhkan membina masjid baru...tanpa perlu meruntuhkan 'masjid' lama...

dan kepada pompuan pula...keputusan di tangan anda...

anda boleh memilih 'brand new' atau 'second hand'...

dan .....

huahauhauhau...

...bahawasanya Allah telahpun mengetahui bahawa perlunya poligami...

...dan sebab itula ianya ada diperuntukkan di dalam Al-Quran untuk sesiapa yg layak dan berhak...
 
hauahuahuahau..

macam2 la si dol nih...

boring la tu...

huahauahua..

pada pendapat aku...

manusia diciptakan berpasang-pasangan...

mungkin ada 'kimia' antara mereka...

dan bila 'kimia' itu datang...tiadalah ia mengira status dan kedudukan..

cuma kepada yg laki orang..kamu mmg berhak berkahwin lagi dan menambah quota..cuma bak kata Abby..cermin2 la diri dahulu...dan kalau 'ensem' serba-serbi...

maka jgnla ditangguhkan membina masjid baru...tanpa perlu meruntuhkan 'masjid' lama...

dan kepada pompuan pula...keputusan di tangan anda...

anda boleh memilih 'brand new' atau 'second hand'...

dan .....

huahauhauhau...

...bahawasanya Allah telahpun mengetahui bahawa perlunya poligami...

...dan sebab itula ianya ada diperuntukkan di dalam Al-Quran untuk sesiapa yg layak dan berhak...

Part ni aku sokong ko bro...:)cgrock:)cgrock
 
saje nak cari jalan mudah coz kebanyakan lelaki yg dah kawen ni kedudukan kewagan dah kukuh..
dah ada segala2nya, rumah, kete..
lagi satu lelaki yg dah berumur/dah kawen ni agaknya la pandai jaga hati pompuan..
lelaki bujang ni baru nak bertapak..nak memulakan kehidupan..
dan orang bujang ni panas baran sikit kot..
entah la...

owhh.. leh ke dikatakan cam nih..
lelaki umur 27thn.. duit ade dlm bank RM30K..
laki umur 40 thn ..dlm bank ade RM160K..so .leh la pilih yg umur 40 eh. stabil.. x panas baran kot.. penyayang.. byk pengalaman? da lama bertapak..
umur pompuan 27.. lelaki 40..
umur pompuan 50..lelaki 63:)paid.. ntah la:-?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register