Apa patut aku buat lepas nie...

CG Sponsors




eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
nak tanya sikit kat otai2 web nie...aku baru saja upkan 1 web based pengiklanan. Web aku DINDINGIKLAN.COM Lepas nie apa lagi yang aku patut buat untuk tarik perhatian orang beriklan kat web aku? aku memang zero bab-bab SEO, Adsense, High Paying Keyword, nuffang dan lain lain lagi.

Tolong kasi bantuan ye...:D
 
Sponsored Post

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Mana otai2 semua nie :)
 

abangbeca

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jan 26, 2009
Messages
8,703
Reaction score
155
Points
73
dah pagi buta boss woii....esk ramai lar membantu...aku pun noob gak benda2 camnih....tapi yg aku tau hang kena selalu pomot....klu x pomot susah nk jalan.....marketing is a best way to increase ur biz....
 

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,185
Reaction score
1,041
Points
1,101
marketing marketing marketing...jgn hang pomot kat CG jer...rakyat malaysia ni ramai kat luar tu..
 

Mr. K®

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 4, 2008
Messages
9,590
Reaction score
70
Points
75
pengiklanan menerusi Google Adwords mmg berkesan :)paid
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
dah pagi buta boss woii....esk ramai lar membantu...aku pun noob gak benda2 camnih....tapi yg aku tau hang kena selalu pomot....klu x pomot susah nk jalan.....marketing is a best way to increase ur biz....
pomot tu memang kerja aku lah tapi kena tau teknik2 yg betul gak
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
marketing marketing marketing...jgn hang pomot kat CG jer...rakyat malaysia ni ramai kat luar tu..
Kalau lah 1/2 rakyat Malaysia kat sini kan ke best:))
 
Sponsored Post
Top
Log in Register