Apa Nama Company MLM nie???

CG Sponsors




ilham

Fun Poster
Joined
Jan 2, 2008
Messages
573
Reaction score
1
Points
15
:((assalamualaikum wbt........:)
rasanya dah lama saya tak post thread baru niih...
disini ada kemusykilan n nak bertanya pada otai2 MLm niih...
semalam saya menerima panggilan tel. dari sahabat lama yang memperkenalkan 1 program MLM international katanya...
dan menjemput saya menyertainya ke Hotel di KL utk mendengar taklimat ahad niih...yang menherankan saya..saya bertanya nama company niih..tapi sampai habis panggilan tel yg dibuat(hampir 1jam..)x dak jwpan utk nama company yg dia masyuk tu..katanya nama company xboleh diberitahu ini startegi [email protected] rahsia katanya..heran2..smpai saya kata susah sgt ke nak beritahu..:-?:-?#:-S
ciri2 company niih...
1)ada produk..
2)produk dia tak bleh dipaternkan oleh company lain..
3)company international
4)sebulan sekali akan buat Talk di Hotel di KL
5)lain2...lagi..

tolong kekawan CG bleh bagi apa nama company niih tak??
tak tahan nye kalau tak cari org pun takpa..tapi still masyuk..
siap kutuk2 4 company yg kena serbu dgn BNM baru2 niih.:(:)((
ayat2 org MLM nih aku dah masak sgt dah...ckp beri peluang kepada kekawan..tapi ayat2 dia memang menyakitkan hati aku...

bagi aku kalau dia betoi2 jujur tak perlu lah nak rahsiakan apa2...:eek::eek::D:D:D:D:eek::eek:
tulun pokcik niih..:(:)(:)(:)(:)((
 
Sponsored Post

buntalamus2

Super Active Member
Joined
Jun 2, 2008
Messages
6,715
Reaction score
3
Points
65
:((assalamualaikum wbt........:)
rasanya dah lama saya tak post thread baru niih...
disini ada kemusykilan n nak bertanya pada otai2 MLm niih...
semalam saya menerima panggilan tel. dari sahabat lama yang memperkenalkan 1 program MLM international katanya...
dan menjemput saya menyertainya ke Hotel di KL utk mendengar taklimat ahad niih...yang menherankan saya..saya bertanya nama company niih..tapi sampai habis panggilan tel yg dibuat(hampir 1jam..)x dak jwpan utk nama company yg dia masyuk tu..katanya nama company xboleh diberitahu ini startegi [email protected] rahsia katanya..heran2..smpai saya kata susah sgt ke nak beritahu..:-?:-?#:-S
ciri2 company niih...
1)ada produk..
2)produk dia tak bleh dipaternkan oleh company lain..
3)company international
4)sebulan sekali akan buat Talk di Hotel di KL
5)lain2...lagi..

tolong kekawan CG bleh bagi apa nama company niih tak??
tak tahan nye kalau tak cari org pun takpa..tapi still masyuk..
siap kutuk2 4 company yg kena serbu dgn BNM baru2 niih.:(:)((
ayat2 org MLM nih aku dah masak sgt dah...ckp beri peluang kepada kekawan..tapi ayat2 dia memang menyakitkan hati aku...

bagi aku kalau dia betoi2 jujur tak perlu lah nak rahsiakan apa2...:eek::eek::D:D:D:D:eek::eek:
tulun pokcik niih..:(:)(:)(:)(:)((

entah le...tak paham apa ko nak sebenarnya...nampak smilies ja banyak
 

fallguy

Fun Poster
Joined
Nov 3, 2008
Messages
917
Reaction score
4
Points
15
:((assalamualaikum wbt........:)
rasanya dah lama saya tak post thread baru niih...
Disini ada kemusykilan n nak bertanya pada otai2 mlm niih...
Semalam saya menerima panggilan tel. Dari sahabat lama yang memperkenalkan 1 program mlm international katanya...
Dan menjemput saya menyertainya ke hotel di kl utk mendengar taklimat ahad niih...yang menherankan saya..saya bertanya nama company niih..tapi sampai habis panggilan tel yg dibuat(hampir 1jam..)x dak jwpan utk nama company yg dia masyuk tu..katanya nama company xboleh diberitahu ini startegi [email protected] rahsia katanya..heran2..smpai saya kata susah sgt ke nak beritahu..:-?:-?#:-s
ciri2 company niih...
1)ada produk..
2)produk dia tak bleh dipaternkan oleh company lain..
3)company international
4)sebulan sekali akan buat talk di hotel di kl
5)lain2...lagi..

Tolong kekawan cg bleh bagi apa nama company niih tak??
Tak tahan nye kalau tak cari org pun takpa..tapi still masyuk..
Siap kutuk2 4 company yg kena serbu dgn bnm baru2 niih.:(:)((
ayat2 org mlm nih aku dah masak sgt dah...ckp beri peluang kepada kekawan..tapi ayat2 dia memang menyakitkan hati aku...

Bagi aku kalau dia betoi2 jujur tak perlu lah nak rahsiakan apa2...:eek::eek::d:d:d:d:eek::eek:
Tulun pokcik niih..:(:)(:)(:)(:)((

jaga-jaga sama cam yang lain tu....:d
 

MrMama

Active Member
Joined
Aug 2, 2008
Messages
1,631
Reaction score
7
Points
25
kalau dah nama company pun xbleh nak bgtau kau pham2 jela
 

building

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2007
Messages
9,831
Reaction score
57
Points
70
wat derk je bang... da plak nak berahsia-rahsia waakakaka
 

ilham

Fun Poster
Joined
Jan 2, 2008
Messages
573
Reaction score
1
Points
15
betoi2 tue...mcm nak scam aje...
tuelah...nak ajak aku join..tapi tanya bab profile company tak nak bagi tahu...heran2...
nak tahu je...kena panjat hotel.....heran2...
siap aku ckp hebat nye company niih...bukan bisnes tepi jalan punya niih...
 

orange76

Super Active Member
Joined
Aug 12, 2008
Messages
6,658
Reaction score
5
Points
65
nak meniaga tapi berahsia...apa daa!!!
 

mattop

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 20, 2007
Messages
12,396
Reaction score
10
Points
115
lantak dia lahh... nak niaga tp nak berahsia tentang nama kompeni... adoyaii....
 

pedagang cyber

Active+ Member
Joined
Mar 28, 2007
Messages
2,961
Reaction score
19
Points
25
betoi2 tue...mcm nak scam aje...
tuelah...nak ajak aku join..tapi tanya bab profile company tak nak bagi tahu...heran2...
nak tahu je...kena panjat hotel.....heran2...
siap aku ckp hebat nye company niih...bukan bisnes tepi jalan punya niih...
kalau bukan tepi jln...takkan tengah jln kot :)):)) ke kat lorong:D
 

fendyx

Active Member
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,345
Reaction score
20
Points
25
betoi2 tue...mcm nak scam aje...
tuelah...nak ajak aku join..tapi tanya bab profile company tak nak bagi tahu...heran2...
nak tahu je...kena panjat hotel.....heran2...
siap aku ckp hebat nye company niih...bukan bisnes tepi jalan punya niih...

mber bro nak cuba memancing tu...jgn termakan umpan...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register