Apa mood korang sekarang ni???

CG Sponsors




ahib0205

Legendary Member
Joined
Nov 18, 2007
Messages
19,329
Reaction score
740
Points
166
mood kita sering beruba-berubah... ada pelbagai faktor boleh ubah mood kita. antaranya keadaan sekeliling :)

contoh sekarang ni mood saya gembira sebab esok insya Allah saya dapat beraya bersama 8 orang adik beradik saya dan emak abah. Semuanya 10 orang ada pada hari raya haji tahun ni. tahun depan belum tentu lagi :(( :(( :((

tu adik beradik dok sibuk memasak. emak baru balik dari kedai az-zain dan dok rehat. abah baru balik dari masjid uruskan pasal korban esok.

so mood saya sekrang ni :). dalam kepala ni macam-macam lagi saya nak share kat CG nih :)cgrock


So jom korang pulak share mood masing-masing sekrang ni. mungkin sekrang ni mood saya :) tapi malam ni mood saya jadi :mad: . tak mustahil kan? #:-S

Antara lain tujuan thread ni ialah untuk sama-sama kita nasihat contoh jika mood saya :mad:, tolong la bagi mood saya jadi :) ye...

Jom2 share mood korang sekarang ni?

:)cgrock
 
Sponsored Post

ahib0205

Legendary Member
Joined
Nov 18, 2007
Messages
19,329
Reaction score
740
Points
166
mood saya sekrang ni makan sama-sama family ni :) ok2 dah masuk waktu tu. selamat berbuka puasa kepada yang puasa :)
 

Biggie

Passed Away - Al Fatihah
Joined
Aug 31, 2008
Messages
14,648
Reaction score
79
Points
120
mood nak balik raya....:D:D:D:D
 

Pistia

Super Active Member
Joined
Sep 22, 2008
Messages
8,760
Reaction score
47
Points
70
mood yg tidak menentu...:-?
 

sarawak_lineup

Super Active Member
Joined
Aug 25, 2008
Messages
5,217
Reaction score
107
Points
88
sedih siot..
dh 6 taun den x balik raya.....:(:(:(:(

tp raya haji jer la den x blk..
raya aidilfitri tiap2 taun blk...:)cgrock:)cgrock
huahuahuahuahua...:)):)):))
 

sarawak_lineup

Super Active Member
Joined
Aug 25, 2008
Messages
5,217
Reaction score
107
Points
88
owh kampung datuk keramat ku...
ku rindu kan mu wahai kampung ku...
walau pun kampung ku x serupa kampung...kg den kat tgh2 kl..
uwa...:-SS:-SS:-SS:-SS:-SS
 

ahib0205

Legendary Member
Joined
Nov 18, 2007
Messages
19,329
Reaction score
740
Points
166
mood nak balik raya....:D:D:D:D
eh sama la kita. tadi baru pas meeting esok nak pegi tgk tok kat pahang :)

:)cgrock


er.. untuk mood esok saya dah leh bayangkan :D esok mood penat sebab 16 ekor lembu kat masjdi sekysen 19 ni #:-S
 

ahib0205

Legendary Member
Joined
Nov 18, 2007
Messages
19,329
Reaction score
740
Points
166
eh sama la kita. tadi baru pas meeting esok nak pegi tgk tok kat pahang :)

:)cgrock


er.. untuk mood esok saya dah leh bayangkan :D esok mood penat sebab 16 ekor lembu kat masjdi sekysen 19 ni #:-S


ni ha mood untuk esok :D

:)cgrock
 

alonso

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 1, 2008
Messages
62,520
Reaction score
426
Points
531
mood saya adelah baik!!
sgt baik!!
luar biasa baik!!!
:eek::eek::eek:
 
Sponsored Post
Top
Log in Register