BTC USD 51,906.9 Gold USD 1,682.56
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Apa Korang Belanja Hari Ini

CG Sponsors




meesuhaimee

Banned
Joined
May 12, 2011
Messages
202
Reaction score
3
Points
15
baru tadi shopping online.. beli sampul duit raya untuk anak buah
 
Sponsored Post

FluffBeg

Junior Member
Joined
Dec 12, 2010
Messages
55
Reaction score
0
Points
6
beli baju baru kat shopping mall, banyak promosi, beli lebih drpd rm 300
 

jellyfish

Freshie
Joined
Oct 20, 2012
Messages
49
Reaction score
1
Points
11
hari ni beli biskut raya, satu container kecil dah rm 18, nak beli banyak pun tak larat
 

kunang-kunang

Fun Poster
Joined
May 21, 2010
Messages
970
Reaction score
127
Points
23
beli ice blended chocolate mcd ngan smoky grilled beef..
 
Last edited:

aminsg

Banned
Joined
Mar 22, 2013
Messages
173
Reaction score
0
Points
15
Kot2 ada yang over spent tu boleh la try jual balik kat carousell... aeril tunjuk ni ha
 
Last edited:

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,688
Reaction score
443
Points
91
kepala paip jenama vip rm9
gambar tgk kat bit.do/kepalapaip
 

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,688
Reaction score
443
Points
91
kfc cheezy twister rm7.20. aku nak rasa ja sebenarnya. x sedap pun. gambar resit bit.do/kfcheezytwister
 

Kouru

Fun Poster
Joined
Nov 4, 2019
Messages
161
Reaction score
14
Points
45
Bulan ni dah start diet..jadi hari ni ade la sikit shopping mknn brkhasiat 🤪 harap konsisten lah hihihi 🤭
 
Sponsored Post
Top
Log in Register