Apa kelebihan saham berbanding forex?

CG Sponsors




cam_mana

Fun Poster
Joined
Jan 10, 2011
Messages
314
Reaction score
13
Points
15
main saham ni ada MC tak...? forex mamnag pasti ada MC..tolong jawap..ambe ni budak baru
 
Sponsored Post

mocet

Active Member
Platinum Member
Joined
Aug 10, 2014
Messages
1,717
Reaction score
60
Points
40
aku sekarang layan DOWJONES, NASDAQ ngan S&P500, trade dekat emini sebab modal kecil sikit dengan ada software indicator. Alhamdullilah boleh profit around 40-50% sebulan kalau rajin, kadang2 rugi juga, dah nama pun trading bukan MLM, umpama berniaga, , ada masa untung ada masa rugi,tapi secara total bulanan tetap untung kecil atau besar je.
 

cam_mana

Fun Poster
Joined
Jan 10, 2011
Messages
314
Reaction score
13
Points
15
aku tak faham beza forex dgn saham ni..maksudnya saham boleh park dalam account lama ke ke..tak ada MC ke...ke maacam mana
 

Sang Kelembai

Active Member
Joined
Jul 23, 2012
Messages
1,313
Reaction score
1
Points
25
aku sekarang layan DOWJONES, NASDAQ ngan S&P500, trade dekat emini sebab modal kecil sikit dengan ada software indicator. Alhamdullilah boleh profit around 40-50% sebulan kalau rajin, kadang2 rugi juga, dah nama pun trading bukan MLM, umpama berniaga, , ada masa untung ada masa rugi,tapi secara total bulanan tetap untung kecil atau besar je.
Boleh bg info vamne nk stat saham, broker, akaun dsb. Tq
 

dcaprios

Fun Poster
Joined
Mar 21, 2011
Messages
299
Reaction score
1
Points
15
aku sekarang layan DOWJONES, NASDAQ ngan S&P500, trade dekat emini sebab modal kecil sikit dengan ada software indicator. Alhamdullilah boleh profit around 40-50% sebulan kalau rajin, kadang2 rugi juga, dah nama pun trading bukan MLM, umpama berniaga, , ada masa untung ada masa rugi,tapi secara total bulanan tetap untung kecil atau besar je.
tuan, bole share tuan pakai software apa?
 

habiburrahman

Super Active Member
Joined
Feb 1, 2009
Messages
7,016
Reaction score
191
Points
78
Menteri banyak main saham.

Forex selalu kene scam. :))
 

ipinos

Active Member
Joined
Feb 10, 2014
Messages
1,480
Reaction score
22
Points
30
dua2 pun ade risikonya..sila paham risk disclosure sebelum trade.. selalunya disclamer kecik jer diorang letak kat website..pepehal pun, jgn lah invest duit yg korang can't afford to lose.....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register