BTC USD 62,787.6 Gold USD 1,802.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

AP student Jepun utk dijual - SOLD

eunos

Active Member
Joined
Aug 24, 2010
Messages
2,418
Reaction score
4
Points
25
salam semua..

thread ditutup...harap maklum..

sekarang dh HIJRAH ke bisnes lain..refer to signature..
 
Last edited:
Sponsored Post

eunos

Active Member
Joined
Aug 24, 2010
Messages
2,418
Reaction score
4
Points
25
kalau pandai belek2 kereta...lebih dari 30% dari market price sini...

Salam,

Kereta murah JDM spec dengan harga CASH, detail kasi cam kat bawah ni

-jenis kereta
-tahun
-millage
-harga/budget

ape2 boleh PM saya untuk lanjut

contoh kereta yang telah dibeli
honda stream 2.0 2006 jdm sunroof
rm65k- beli tahun 2007 masa tuh market di malaysia 120k

contoh gambar kereta
http://www.mudah.my/HONDA+STREAM+2+0+i+VTEC+CBU+06-7788881.htm

harga tgk spec,tahun,millage

tip: beli kereta tahun 2006 kebawah harga lebih murah (tax murah)

satu lg kalu boleh, permintaan tu yang betul2 nak kereta,
jangan just tanye2 nk tau jer, kesian jugak ler kat aku yang mencari
side income nih....
 
Last edited:

eunos

Active Member
Joined
Aug 24, 2010
Messages
2,418
Reaction score
4
Points
25
klu nak suruh carikkan kereta pun boleh...
letak jenama,tahun, pastu leh la ejas harga tuuu...
lebih kurang jeee..not exactly.
tp utk ini..sy rs for serius buyer ONLY
tp klu nak survey sendiri..google jer japan used cars...bnyk kt situ...
 

jet70

Fun Poster
Joined
Oct 24, 2010
Messages
138
Reaction score
1
Points
15
salam semua..

saper2 yg berminat nak beli kereta jepun dgn harga 50% dari market price Malaysia...nilah peluang anda.. dptkn AP student dan bersedialah utk membeli belah yee..

ade beberapa rakan sy di Jepun nak menjual AP student mereka.
fyi mereka akan balik march 2011 nanti..so dari skrg lah nk booking dan prepare utk bawak masuk kereta dari jepun.

limited time and limited APs available...so hurry ..hurry..:D:D

ps - masih x mampu nk beli kereta japan lagiks :([/QUO

wah.. sudah ada kemajuan..npk..brapa haga nk jual ap tu bro
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register