BTC USD 51,094.8 Gold USD 1,781.95
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Any1 tested RF2009 dan RF2010?

msaifuln

Active Member
Messages
1,479
Joined
Jul 5, 2008
Messages
1,479
Reaction score
8
Points
25
Robotforex2009

Ada sesape yg ada robot ni?

Hari2 aku dapat email dari robotforex2009 ni.. power sangat ke robot ni?? :-?
Kalau sama macam robotforex2008 tak payah le..

Kalau ada yg dah cuba bole komen..:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

onetarmizi

Elite Member
Messages
4,259
Paid Membership
Joined
May 30, 2006
Messages
4,259
Reaction score
933
Points
76
Ada sesape yg ada robot ni?

Hari2 aku dapat email dari robotforex2009 ni.. power sangat ke robot ni?? :-?
Kalau sama macam robotforex2008 tak payah le..

Kalau ada yg dah cuba bole komen..:)cgrock

Bro trade lah manually. Jgn percaya sgt dgn robot lambat laun ade juga yg tak menjadi. Forex kdg2 unpredictable so trade what u see.
 

king_diamond

Legendary Member
Messages
10,160
Paid Membership
Joined
Sep 3, 2008
Messages
10,160
Reaction score
359
Points
131
RF2009 ni jenis martingale, memang bahaya....jangan le guna kalau nak trade lama....ini sekadar nasihat newbie yang terkena ngan RF2008 :D
 

msaifuln

Active Member
Messages
1,479
Joined
Jul 5, 2008
Messages
1,479
Reaction score
8
Points
25
RF2009 ni jenis martingale, memang bahaya....jangan le guna kalau nak trade lama....ini sekadar nasihat newbie yang terkena ngan RF2008 :D

dah agak dah... nasib baik aku try kat demo dulu RF2008 tu.. kalau layan real terus hancus..:(
 

rashaa88

Fun Poster
Messages
853
Joined
Jul 31, 2006
Messages
853
Reaction score
8
Points
15
RF2009 ni jenis martingale, memang bahaya....jangan le guna kalau nak trade lama....ini sekadar nasihat newbie yang terkena ngan RF2008 :D


Tuanku Diamond, patik baru dpt demo version RF2009.

patik tengah test.

RF2009 BUKAN martingale. yg martingale tu RF2008.

baguih x baguih tu x tau lagilah, kena test lah dulu.

yg live pun dia dah release.

Ampun Tuanku
 

abu85

CG Top Poster Club
Messages
30,147
Paid Membership
Joined
May 31, 2008
Messages
30,147
Reaction score
453
Points
131
meh laa.. share robot tu..

hmmm aper martegale tu hehe... mcm salah satu jenis color kan...
 

abu85

CG Top Poster Club
Messages
30,147
Paid Membership
Joined
May 31, 2008
Messages
30,147
Reaction score
453
Points
131
hehehe bukan aper ader flaot negative hehe tu yang bangun td.. dapat la.. 1 pip pagi ni..
 

king_diamond

Legendary Member
Messages
10,160
Paid Membership
Joined
Sep 3, 2008
Messages
10,160
Reaction score
359
Points
131
Tuanku Diamond, patik baru dpt demo version RF2009.

patik tengah test.

RF2009 BUKAN martingale. yg martingale tu RF2008.

baguih x baguih tu x tau lagilah, kena test lah dulu.

yg live pun dia dah release.

Ampun Tuanku

EA apa pun bahaya jika tak kena gaya gunanya bro, usya dulu DD dia berapa, seelok-eloknya test run kat demo, tapi hamba nasihatkan tuan hamba, belajar trade secara live @ sendiri lebih afdhal, EA ni bahaya......:D
 

msaifuln

Active Member
Messages
1,479
Joined
Jul 5, 2008
Messages
1,479
Reaction score
8
Points
25
kalu ada yg full version try le kongsi kat CG ni.. bole ngetes power sesama..
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.12525
USD / JPY
113.656
GBP / USD
1.32506
USD / CHF
0.92575
USD / CAD
1.26691
EUR / JPY
127.844
AUD / USD
0.71114

CG Sponsors




Top
Log in Register