Anwar sanggup diludah jika PR gagal bawa perubahan

CG Sponsors




Sponsored Post

worm

Fun Poster
Joined
Jul 29, 2008
Messages
485
Reaction score
18
Points
15
Aku ni nak rasa jugak ludahkan org...

http://www.bharian.com.my/Current_News/BH/Thursday/Mutakhir/20090108125605/Article/index_html

aku rasa BH pun dah tak pandai mengira skrang ni... dia kata org yg hadir dengar ceramah 100 org je.. sape ada gambar, sila post kat sini.
dalam berita 2 hari lepas kot ada tunjuk. di ceramah pas memang ramai datang. tu aku tgk kat tv tu. manakala di ceramah BN, aku tak tau berapa orng. Kenapa aku tak tau? sebab camera duk fokus kepada yang memberi ceramah. So, kesimpulannya apa kalau diceramah BN dia tak fokus ke audien?? :eek:
 

AshFaQue

Active+ Member
Joined
Aug 10, 2008
Messages
3,262
Reaction score
27
Points
30
dlm berita smlm saya tgk penuh tempat ceramah pas ...takkan 100 org jer
 

mybizme

Active+ Member
Joined
Oct 18, 2008
Messages
3,078
Reaction score
17
Points
25
biasalah..brite harian,utusan malasnye dan konco2 umno mmg xpandai mengira:D.
nasib anwar ckp sanggup diludah kalo dapat mandat memerintah.kalo dia ckp sanggup diludah jika tak capai 16 september naya dia.:">

ceramah yang ni ker?

http://www.youtube.com/watch?v=2-8JyjK_YZc
 
Last edited:

ykenobi

Super Active Member
Joined
Nov 19, 2008
Messages
6,422
Reaction score
14
Points
65
derang kene panggil siti sifir ajar derang mengira balik..hahaha
 

zampendang

Fun Poster
Joined
Jul 15, 2008
Messages
542
Reaction score
0
Points
10
geng gay akan seronok jika pkr memerintah malaysia
hahahahahahhahahahahahhahahaha
 

shah_ae

Legendary Member
Joined
Oct 27, 2008
Messages
15,131
Reaction score
541
Points
161
Ikut hati mmg aku nk jadi org pertame ludah die...tp itu bkn care org Islam,melayu xde adat...mcm ni ke nk jd pemimpin?ckp besar,bongkak,takbur...baik dgn Us..us plak sokong kganasan Israel...mjahanamkan negare bleh la...bkn mtadbir...
 

zampendang

Fun Poster
Joined
Jul 15, 2008
Messages
542
Reaction score
0
Points
10
Ikut hati mmg aku nk jadi org pertame ludah die...tp itu bkn care org Islam,melayu xde adat...mcm ni ke nk jd pemimpin?ckp besar,bongkak,takbur...baik dgn Us..us plak sokong kganasan Israel...mjahanamkan negare bleh la...bkn mtadbir...
ludahje,pembohong paling besaq...
tapi dia nyanyi lagu azizah sedap jugak suara dia.
cari dalam youtube,leh bikin albummm
jadila penyanyi pulak:eek::eek::)):)):)):)):)):))
 

kuhik

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 12, 2007
Messages
39,519
Reaction score
1,312
Points
191
geng gay akan seronok jika pkr memerintah malaysia
hahahahahahhahahahahahhahahaha
dan geng-geng menentang hukum Allah juga sekarang sedang berseronok kerana UMNO memerintah Malaysia sekarang ini..
 

kuhik

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 12, 2007
Messages
39,519
Reaction score
1,312
Points
191
Ikut hati mmg aku nk jadi org pertame ludah die...tp itu bkn care org Islam,melayu xde adat...mcm ni ke nk jd pemimpin?ckp besar,bongkak,takbur...baik dgn Us..us plak sokong kganasan Israel...mjahanamkan negare bleh la...bkn mtadbir...
Malaysia sudah lama menjadi rakan strategik Amerika dalam ekonomi. ini bukan salah Anwar pun, yang menjalin hubungan baik dengan Amerika sendiri ialah kerajaan UMNO.

kenapa hubungan ekonomi/sosial/diplomatik antara UMNO dan Amerika tidak dilihat sebagai satu perkara negatif? sedangkan Anwar pun sekadar mempunyai beberapa rakan pemimpin Amerika pun sudah dianggap talibarut?

dan tahukah anda? Amerika ialah Pelabur Asing terbesar di Malaysia?

U.S.-MALAYSIAN RELATIONS
The United States and Malaysia share a diverse and expanding partnership. Economic ties are robust. The United States is Malaysia's largest trading partner and Malaysia is the sixteenth-largest trading partner of the U.S. Annual two-way trade amounts to $44 billion. The United States and Malaysia launched negotiations for a bilateral free trade agreement (FTA) in June 2006.

The United States is the largest foreign investor in Malaysia on a cumulative basis. American companies are particularly active in the energy, electronics, and manufacturing sectors. The U.S. direct investment position in Malaysia for 2007 was $15.7 billion.

The United States and Malaysia cooperate closely on security matters, including counter-terrorism, maritime domain awareness, and regional stability. The relationship between the U.S. and Malaysian militaries is also strong with numerous exchanges, training, joint exercises, and visits. The U.S. and Malaysia signed a Mutual Legal Assistance Treaty (MLAT) in July 2006 during the visit to Kuala Lumpur by Secretary of State Condoleezza Rice.
sumber : laman web rasmi direktori Amerika Syarikat sendiri : http://www.state.gov/r/pa/ei/bgn/2777.htm

jadi, yang sebenarnya menjalin hubungan baik dengan Amerika ialah UMNO, bukan Anwar...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register