BTC USD 56,187.1 Gold USD 1,772.55
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Anwar dan DAP gunakan PAS

odie

Banned
Joined
Dec 8, 2010
Messages
978
Reaction score
10
Points
15
kadang2 kesian kt PAS sbb telah digunakan oleh anwar n DAP utk jatuhkan kerajaan....smpai PAS hilang punca asas perjuangan utk negara Islam....Ayuh PAS, kita Islamkan DAP!

apa komen u guys?:)cgrock
 
Sponsored Post

amuk293

Active+ Member
Joined
Jan 10, 2008
Messages
4,264
Reaction score
68
Points
30
kadang2 kesian kt PAS sbb telah digunakan oleh anwar n DAP utk jatuhkan kerajaan....smpai PAS hilang punca asas perjuangan utk negara Islam....Ayuh PAS, kita Islamkan DAP!

apa komen u guys?:)cgrock

mana ko tau nih???ko org Pas ker??takde pun Pas kata dipergunakan DAP dan DSAI??UMNO dipergunakan MCA adelaa......tp malu nk ngaku.. :))
 

protozuaqs

Super Active Member
Joined
Oct 11, 2007
Messages
9,723
Reaction score
116
Points
73
kesian nyer PAS...kesian nyer....
so, nak buat ape lepas tu??
undi nanti pangkah UMNO???
 

graynicolls

Active+ Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
3,757
Reaction score
37
Points
30
kadang2 kesian kt PAS sbb telah digunakan oleh anwar n DAP utk jatuhkan kerajaan....smpai PAS hilang punca asas perjuangan utk negara Islam....Ayuh PAS, kita Islamkan DAP!

apa komen u guys?:)cgrock
komen aku: tt ni pecacai umno yg ngaku pas.camlanciau
 

boey

Legendary Member
Joined
Oct 10, 2007
Messages
15,508
Reaction score
57
Points
120
umno je di perkudakan mca.. tgk skrg siapa yg pijak kepala umno kalau bukan mca 'anak malaysia'.. harap najib kepala botak tu, langsung tak boleh harap..
 

malayneums

Active+ Member
Joined
Feb 29, 2008
Messages
4,853
Reaction score
4
Points
25
ni dah boleh masuk bakul sampah terus thread ni....
point xde... atleast kalo source dr mykemut atau papagomol bole gak baca2 ke gelak2 ke....:(scam
 

boey

Legendary Member
Joined
Oct 10, 2007
Messages
15,508
Reaction score
57
Points
120
pencacai banyak taik di mulut.. tu kes 291 billion tu mcm mn?? jwb dulu wahai pencacai umno aka iblis besar.. serupa anjing je menyalak.. nak tulang ke?? mintak kat najib botak korang tu..
 

boey

Legendary Member
Joined
Oct 10, 2007
Messages
15,508
Reaction score
57
Points
120
mana fakta dan bukti.. p la mampos.. bongokk.. buang masa masuk thread sampah tak berfaedah.. semak dan mengotorkan CG je..
 

graynicolls

Active+ Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
3,757
Reaction score
37
Points
30
tt punya thread sume stok perang saraf.
pastu ngaku pas.poodah!
dh la bukak thread sume astrok
 

odie

Banned
Joined
Dec 8, 2010
Messages
978
Reaction score
10
Points
15
hehe...dah kuduga, mmg rmai pencacai anwar kt dlm cg nih;) bruntest power ckit, dh rmai2 melenting...hehehe:)

xpe lh, tutup threads ni pun xpe, yg pasti, sesiapa yg menyokong PAS, kompom mengaku tntg PAS digunakan oleh anwar n DAP....tp xde siapa nk bersuara....anyway,buat penyokong PAS tapi x suke anwar, dun worry coz rmai org2 mcm kita kt luar tu....jgn siman dlm hati jek, luah kan kt pemimpin2 kita yg kita bencikan ANWAR DAN DAP!

salam....;)
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register