BTC USD 38,219.2 Gold USD 1,801.34
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Antoo Fighter - Wajib Tonton (Klakar Gilosss)

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,190
Reaction score
1,042
Points
1,101
Plan nak tgk bolt...tp habis...full..pastu terpaksa la pilih citer melayu dan tamil jer...last2 pilih la antoo fighter..

aku dah bajet mesti bosan giler.....

masuk2 je panggung....fuh... siyes...dari awal citer sampai abis...aku gelak je guling2.....mak aaiii...best giler citer....lawak mmg kadang2 budus....tp xkering gusi beb gelak..lebey baik dari lawak senario yg bg aku xde idea...


kredit ckit pelakon baru Radhi Oag...not bad belakon...

Yang best lagi...ada awek yg aku minat ni scha.....manis seyy..tomboy2 gitu

mppb04948md6.jpg



Ok..aku kasi rating 8/10....pi la tgk...martabatkan filem malaysia...nemo
 
Last edited:
Sponsored Post

smileyjawa

Active+ Member
Joined
Jan 3, 2007
Messages
3,702
Reaction score
27
Points
30
hehe pirate nye bile nak kuar? keh2..
 

endingman86

Legendary Member
Joined
Jun 5, 2008
Messages
11,492
Reaction score
61
Points
120
betul arr...aku takut rugi jer rm10 tengok citer nie...
 

MrKacanG

Super Active Member
Joined
May 24, 2008
Messages
5,061
Reaction score
31
Points
70
Aku dah tgk emmm........puas hati gak la
Best 8/10
 

hazwan17

Super Active Member
Joined
Nov 24, 2007
Messages
7,442
Reaction score
3
Points
65
Plan nak tgk bolt...tp habis...full..pastu terpaksa la pilih citer melayu dan tamil jer...last2 pilih la antoo fighter..

aku dah bajet mesti bosan giler.....

masuk2 je panggung....fuh... siyes...dari awal citer sampai abis...aku gelak je guling2.....mak aaiii...best giler citer....lawak mmg kadang2 budus....tp xkering gusi beb gelak..lebey baik dari lawak senario yg bg aku xde idea...


kredit ckit pelakon baru Radhi Oag...not bad belakon...

Yang best lagi...ada awek yg aku minat ni scha.....manis seyy..tomboy2 gitu

mppb04948md6.jpg



Ok..aku kasi rating 8/10....pi la tgk...martabatkan filem malaysia...nemo

awek ni yg bwk teksi tu kan
hahaha bleh tahan lawak la cite ni...
 

razif1224

Super Active Member
Joined
Oct 29, 2006
Messages
5,113
Reaction score
38
Points
70
best giler ke nie... biar btul... tgk cam kartun je citernya...
 

sarawak_lineup

Super Active Member
Joined
Aug 25, 2008
Messages
5,217
Reaction score
107
Points
88
peh...
den bru tgk td...
punyer la semangat den nak tgk,pasal dlm paper ckp 4 ari kutip 1 juta citer ni..
last2...tah aper2 la...lawan anto x seberapa pun, alih2 dh menang..
byk sgt tiru citer lawak hong kong...especially citer stephen chow..
 

sarawak_lineup

Super Active Member
Joined
Aug 25, 2008
Messages
5,217
Reaction score
107
Points
88
best giler ke nie... biar btul... tgk cam kartun je citernya...

btol..btol..btol...
tang babak robot K.M.U.T dia lawan ngan robot mata 1 tu yg den panas...
rasa macam ***** jer den tgk time babak tu...~X(~X(~X(
 

ratusanRM

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Apr 8, 2007
Messages
22,690
Reaction score
361
Points
131
ceh... NEMO suka sbb ada SCHA :p:p:p


:(scam


:)):)):eek:
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register