Antara Persona, Waja, Perdana V6

CG Sponsors




Antara Persona, Waja, Perdana V6


  • Total voters
    0

azimuth

Active Member
Joined
Feb 15, 2009
Messages
2,010
Reaction score
0
Points
20
Salam sume...aku nk tanya pendapat korg la antara ketiga kete ni.
Aku baru nk try pkai kete ni...hehehe

Antara Persona (baru), Waja (secondhand), Perdana V6(secondhand)

* best ke x bwk kete ni
* maintenance
* modification
* klu ade pe2 lg leh tmbh...hehe

TQ:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post

elan

Active+ Member
Joined
Apr 10, 2007
Messages
4,796
Reaction score
34
Points
30
aku guna waja je... so aku vote untuk waja... aku lebih suka interior waja dari persona, sebab tu aku pilih waja... perdana pulak aku tak suka, sebab orang kata maintenance boleh tahan...
 

azimuth

Active Member
Joined
Feb 15, 2009
Messages
2,010
Reaction score
0
Points
20
aku guna waja je... so aku vote untuk waja... aku lebih suka interior waja dari persona, sebab tu aku pilih waja... perdana pulak aku tak suka, sebab orang kata maintenance boleh tahan...
tq bro...bes x handling waja ni??
long distance die bes ke??:)cgrock
 

EncikEx

Legendary Member
Joined
Mar 21, 2007
Messages
12,047
Reaction score
94
Points
120
secara peribadi PERDANA V6 laa bro...

superb... gi try test dulu bawak...

highway cruising superb...

cuma minyak ade sket kuat...
tp serius, keta malaysia yg paling best yg penah aku pakai v6 laa
 

EncikEx

Legendary Member
Joined
Mar 21, 2007
Messages
12,047
Reaction score
94
Points
120
tq bro...bes x handling waja ni??
long distance die bes ke??:)cgrock
kalau ko nak handling & long distance... jawapannya perdana v6

2000cc, leather seat... super saloon car

serius jauh beza dr waja & persona

:D
 

fahmisyah5585

Fun Poster
Joined
Nov 10, 2009
Messages
184
Reaction score
2
Points
15
aku pakai persona baru yg lain tak pernah la plak cuma aku dego2 perdana mmg byk hal yer #:-S#:-S
 

azimuth

Active Member
Joined
Feb 15, 2009
Messages
2,010
Reaction score
0
Points
20
secara peribadi PERDANA V6 laa bro...

superb... gi try test dulu bawak...

highway cruising superb...

cuma minyak ade sket kuat...
tp serius, keta malaysia yg paling best yg penah aku pakai v6 laa
aku mmg tgh survey V6 tp isau plak psl maintenance die..
gearbox die prob gak kan?:-?
 

EncikEx

Legendary Member
Joined
Mar 21, 2007
Messages
12,047
Reaction score
94
Points
120
aku guna waja je... so aku vote untuk waja... aku lebih suka interior waja dari persona, sebab tu aku pilih waja... perdana pulak aku tak suka, sebab orang kata maintenance boleh tahan...
tapi termurah dlm kelasnya.... :D
 

rafina_80

Active+ Member
Joined
Jan 30, 2008
Messages
4,102
Reaction score
44
Points
30
aku pun pakai waja gak..
tapi waja ni power window masalah skit ler..cepat rosak..
tapi tatau ler kete org laen camner..
aku beli waja baru..dah 2 tahun lbh gune..
yg lelain ok,xde mslh, power window jer la..
 

azimuth

Active Member
Joined
Feb 15, 2009
Messages
2,010
Reaction score
0
Points
20
kalau ko nak handling & long distance... jawapannya perdana v6

2000cc, leather seat... super saloon car

serius jauh beza dr waja & persona

:D
tu la..mmg V6 da best klu yg bru ok la kan...
aku cr yg seken je...uhuhuhu
isau dpt yg prob je...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register