Antara Maxis, DiGi & Celcom Postpaid - Mana Lagi Bagus

CG Sponsors




Maxis, DiGi & Celcom Postpaid - Mana lagi bagus, Jimat ?


  • Total voters
    0

ketumbit

Junior Member
Joined
Nov 5, 2008
Messages
61
Reaction score
0
Points
6
Aku bercadang nak bertukar ke Postpaid coz penggunaan prepaid lebih krg RM50 dah sebln ~X(. Tapi tak pasti mana satu yg bagus dan jimat. So, kalau korang ada cdgan nak kongsi moh ler post kat sini...
 
Sponsored Post

lastshark

Active+ Member
Joined
Aug 27, 2007
Messages
4,505
Reaction score
4
Points
25
ambik pospaid celcom rm 50.... yang bagus? avatar ko bagus.. hahaha
 

JamBu

Active Member
Joined
Jul 3, 2008
Messages
1,518
Reaction score
1
Points
25
aku pkai maxis
aku rasa maxis la ok :D:D:D:D:D:p
 

hazel07

Active Member
Joined
Jun 14, 2008
Messages
1,088
Reaction score
11
Points
25
aku penah pakai maxis ..agak mahal aku rasa..skang aku pakai celcom 50...baru 1st bill and aku tgk jauh lebih murah dr maxis...lebih banyak anda guna..lebih besar diskaun anda dapat..hehhee
 

emasstech

Active+ Member
Joined
Sep 19, 2007
Messages
3,795
Reaction score
71
Points
30
Masalah bukan mahal atau murah...tapi SERVIS kalau murah..tapi servis poor tak guna gak....so kita kena bandingkan value duit kita..adakah memandai dgn jumlah itu yang kita bayar tetiap bulan.
 

bangzaf

Legendary Member
Joined
Mar 8, 2007
Messages
14,855
Reaction score
33
Points
120
aku penah pakai maxis ..agak mahal aku rasa..skang aku pakai celcom 50...baru 1st bill and aku tgk jauh lebih murah dr maxis...lebih banyak anda guna..lebih besar diskaun anda dapat..hehhee
celcom mmg murah....
 

bojed

Active Member
Joined
Oct 31, 2007
Messages
1,930
Reaction score
25
Points
30
Aku pernah pakai maxis n celcom.

Skrg aku pakai maxis.

Tapi aku rasa celcom lagi murah.

Serius rasa nak tukar balik.
 

kasmarol

Super Active Member
Joined
Dec 12, 2008
Messages
9,934
Reaction score
59
Points
80
celcom la pasal ade active 8 kalo maxis active 5 je digi langsung x de active :)):)):)):))
 
Sponsored Post
Top
Log in Register