antara evo 6 , skyline atau fairlady ...yang mana ?

CG Sponsors




kerunai

CG Top Poster Club
Joined
Sep 2, 2007
Messages
24,973
Reaction score
46
Points
120
Tengah mempertimbangkan nak beli samada

1. Evo 6

atau Skyline

atau Fairlady

semua tu second hand kat mudah.my berlambak2 ada..apa pendapat otai2 semua ? yg mana terbaik ..
 
Sponsored Post

theBLOGGERboy

Super Active Member
Joined
Aug 21, 2009
Messages
7,437
Reaction score
30
Points
70
aku dari dulu nissan 350z(fairlady) tetap dihati...

tapi skarang nie 370z dah kuar and luar dia x banyak beza sangat ngan 350z tp perfomance dia lg mantap kot...
 

kerunai

CG Top Poster Club
Joined
Sep 2, 2007
Messages
24,973
Reaction score
46
Points
120


model ni ke ? 65k jual
 

MASTER ZEKAMAN

Active+ Member
Joined
Sep 16, 2008
Messages
4,231
Reaction score
51
Points
30
skyline - nampak ganas..laju..nk lumba pun nampak gempak
fairlady - bentuk ala2 manja gitu..bentuk seksi..nk bawak bergaya mmg boleh
evo 6 - dah biasa sangat...x menarik perhatian manapun...kecuali dah mods xtreme

pendapatan aku la...
 

Hafiz1990

Active Member
Joined
Oct 9, 2009
Messages
2,179
Reaction score
10
Points
25
wahh...hebat tt.
kalau aku lah, aku amik fairlady jer.

tapi bab mantainance tak tau la plok.. :D
 

theBLOGGERboy

Super Active Member
Joined
Aug 21, 2009
Messages
7,437
Reaction score
30
Points
70


model ni ke ? 65k jual
a'ah nie fairlady atau lebih dikenali ngan 350z coz dia 3.5cc and dalam keluarga Z oleh nissan...

tapi market harga dia still atas 100k,
yg 65k tu aku rase ko kna sambung bayar lg kot kat bank
 

taufic

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,651
Reaction score
692
Points
161
jiwa muda.. 350z dua seat saja kan?
 

MASTER ZEKAMAN

Active+ Member
Joined
Sep 16, 2008
Messages
4,231
Reaction score
51
Points
30
bab maintenance nih..biasa la..kereta canggih cam nih...cam ni jelah..roadtax pun dah lebih 5k...hehehe..belum masuk insurans lagi..mau dekat 10k setahun...hhehehehe
 
Sponsored Post
Top
Log in Register