ANIME yg korang kumpul...

CG Sponsors




Sponsored Post

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,431
Reaction score
405
Points
91
nak layan Detektif Conan episod 1.nak tau kisah pengenalan Detektif Conan
 

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,431
Reaction score
405
Points
91
rindu plak Digimon malay dub yg tayang kat ntv7 tahun 2001
 

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,431
Reaction score
405
Points
91
gaisss habaq mai anime yang best dan episod x byk
 

puterisantubong

Freshie
Joined
Jan 31, 2018
Messages
21
Reaction score
0
Points
3
dragon ball, dragon quest, detective conan, penyiasat remaja kindaichi, tantei gakuen Q, byk lagi la ahaha
 

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,431
Reaction score
405
Points
91
siapa ada tgk Overlord?

kisah pasal lelaki ni dia main game. dia dah capai level yg tinggi. last dia termasuk dlm dunia game tu. dia cari jawapan mcm mana dia blh masuk dlm dunia game tu dan dia perlu cari jalan keluar

kawan aku rekemen. aku pun x tgk g
 

GamezStar

CG Top Poster Club
Joined
Jul 1, 2008
Messages
27,349
Reaction score
679
Points
171
siapa ada tgk Overlord?

kisah pasal lelaki ni dia main game. dia dah capai level yg tinggi. last dia termasuk dlm dunia game tu. dia cari jawapan mcm mana dia blh masuk dlm dunia game tu dan dia perlu cari jalan keluar

kawan aku rekemen. aku pun x tgk g
aku da lame follow dari season 1 dan tunggu lame season 2.. tapi season 2 baru start release Jan lepas.. klu bro kaki game .. memang bole fell lebih la tgk anime ni

aku cadangkan bro tgk


sword art online
log horizon
overload

:)cgrock
 

Khayra Adelia

Freshie
Joined
Dec 30, 2019
Messages
21
Reaction score
3
Points
38
peh banyak nye koliksi korang... aku minat naruto,Gundam Seed & Destiny,Slam Dunk,One Piece,Fairy Tail,Toriko,Prince Of Tennis eh banyak jugak.. sapa2 ada yg lengkap cite2 nie??? sbb aku ada cd jer tu pun x lengkap..
Zaman dah mudah bro..kat internet semua ada lengkappp
 

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,431
Reaction score
405
Points
91
baru lepas habis layan ReLIFE. santai ja anime ni,tentang persahabatan. 13 episod ja
kisah tentang Kaizaki Arata yg berusaha memulihkan hubungan antara kawan sekelasnya.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register