Anggota polis pukul teman wanita dengan besi angkara cemburu

CG Sponsors




akudotcom

Legendary Member
Joined
Jun 17, 2007
Messages
10,459
Reaction score
1,883
Points
201
Anggota polis pukul teman wanita dengan besi angkara cemburu
Share
Tweet

MANGSA cedera dibelasah teman lelaki kerana cemburu di Bandar Puchong Jaya. FOTO IHSAN PDRM

MANGSA cedera dibelasah teman lelaki kerana cemburu di Bandar Puchong Jaya. FOTO IHSAN PDRM
Muhaamad Hafis Nawawi
[email protected]

Serdang: Cemburu apabila teman wanita didakwa curang menyebabkan seorang anggota polis tergamak menyerang mangsa dengan batang besi di pangsapuri wanita terbabit di Bandar Puchong Jaya di sini, jam 5.30 petang semalam.

Terdahulu, lelaki berusia 34 tahun terbabit datang ke pangsapuri mangsa, 46, dan memaksanya turun untuk bertemu namun wanita terbabit enggan.


Ketua Polis Daerah Serdang Asisten Komisioner Razali Abu Samah berkata, suspek kemudiannya merosakkan tiga kereta iaitu Honda Civic, Proton Satria Neo dan Perodua milik mangsa, anak dan suami anaknya.
Kejadian terbabit disakikan anak perempuan mangsa yang berusia 26 tahun.
"Jiran mereka turut memaklumkan anak mangsa yang ibunya dipukul dengan besi sebelum dihantar ke Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM) untuk rawatan.
"Anak mangsa kemudiannya membuat laporan polis berhubung kejadian. Susulan itu, suspek ditahan bagi membantu siasatan.
"Siasatan awal mendapati, suspek mengamuk kerana cemburu apabila wanita terbabit menjalinkan hubungan dengan lelaki lain," katanya pada kenyataan hari ini.
Beliau berkata, ujian saringan air kencing juga mendapati suspek positif methamphetamine.
Kes disaisat mengikut Seksyen 326 Kanun Keseksaan dan Seksyen 15 (1) (a) Akta Dadah Berbahaya 1952.
 
Sponsored Post

theblur

Super Active Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
6,874
Reaction score
685
Points
121
anggota polis lagi.

mcm aku kata, mcm ada hint je Allah nak tunjuk.

harap KPN turun padang buat sesuatu la. cek urin secara random, pastikan tandas ada kamera tersembunyi takut kena guna urin org lain atau campur air tandas ke.
 

Gouchailman

Fun Poster
Joined
Dec 11, 2013
Messages
745
Reaction score
47
Points
30
anggota polis lagi.

mcm aku kata, mcm ada hint je Allah nak tunjuk.

harap KPN turun padang buat sesuatu la. cek urin secara random, pastikan tandas ada kamera tersembunyi takut kena guna urin org lain atau campur air tandas ke.
Harap anggota polis yang betul betul jujur dan amanah tidak terkena tempias dek sebilangan kecil yang membuat onar. Something wrong somewhere and must be fixed ASAP,sebelum maruah PDRM yang dikenali antara yang terbaik di dunia tercalar.
 

akudotcom

Legendary Member
Joined
Jun 17, 2007
Messages
10,459
Reaction score
1,883
Points
201
anggota polis lagi.

mcm aku kata, mcm ada hint je Allah nak tunjuk.

harap KPN turun padang buat sesuatu la. cek urin secara random, pastikan tandas ada kamera tersembunyi takut kena guna urin org lain atau campur air tandas ke.
tuhan nak tunjukkan tuduhan asri janggut tu benar tuan:D

1607172895925.jpeg
 

Laici

Super Active Member
Joined
Aug 19, 2014
Messages
5,475
Reaction score
738
Points
121
Pabenda polis ni.. Selera yg berusia ke apa... Kedian jeles terlebih pulak tu..

Teruk betul perangai polis2 skrg. Macam2 hal
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
153,991
Reaction score
21,124
Points
1,671
ni 46 hot bang. harga makin mahal

lain macam klo batang besi luka mcm kena tebas peha putih tu. dgn jeans koyak. parang ke
 

cropok

Active Member
Joined
Mar 30, 2018
Messages
1,772
Reaction score
453
Points
51
klu umo 46 mcm kate beckinsale berbaloi la gak nk jeles..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register