Anggota polis ditahan kes beri bawang

CG Sponsors




azarulez

Super Active Member
Joined
Jul 9, 2008
Messages
8,354
Reaction score
1,152
Points
151
Moral of the story: kalau orang tak ikut rules, saman je. jangan nak minta duit tepi or ganjaran lain. amanah kena jaga. sebab kau tak jaga amanah, sekejap je Allah balas.
 
Sponsored Post

nokia3210

Active Member
Joined
Sep 6, 2012
Messages
2,258
Reaction score
306
Points
46
pasni lau ada buat kesalahan, saman je ..lau ada percubaan nk ngejas tepi, ambik dan terus caj memberi rasuah..
 

pudins70

Super Active Member
Joined
Mar 28, 2011
Messages
7,681
Reaction score
547
Points
121
Teringat polis kat kampung dulu, kalau tak pakai helmet hulur RM5 pun depa ambik.
 

barzrosz

Active Member
Joined
Oct 14, 2014
Messages
1,139
Reaction score
558
Points
81
Bawang tengah mahal
Ye ke cikgu mintak bawang?
Atau kelindan hilangkan 2 guni
Ambe pernah kena ....geng lori main silap mata kira kotak cukup tp isi tak cukup
 

lau_kau

Super Active Member
Joined
Aug 2, 2007
Messages
9,459
Reaction score
1,079
Points
151
Nanti kluaq plk berita polis terlampau tegas mcm mn kami nak cr mkn asyik saman ja hahaha
 
Sponsored Post
Top
Log in Register