BTC USD 56,956.9 Gold USD 1,833.40
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Anda Puas hati dengan Pengadil Perlawanan?...

ulam

CG Top Poster Club
Joined
Apr 30, 2008
Messages
22,373
Reaction score
59
Points
120
Ok aku buka thread nie, adalah bertujuan untuk kita bincangkan tentang peformance Pengadil yg mengadili sesuatu perlawanan..
Tak kira ler local game atau antarabangsa..
Sesaper nak luahkan perasaan, sila komen, dan sebagainya leh ler ditujukan khas dkat sini erk...

Diharap korang dapt beri segala mutu pandangan korang, x kira ler pengadil BUYErS ker dan sebagainya...
Mari kasi komen skit pasai peformance pengadil malam tadi... :)paid
 
Sponsored Post

anuarinvestor

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Dec 13, 2007
Messages
10,529
Reaction score
143
Points
123
adakala ok..adakala tak ok.....so nampak terganggu perlawanan..
 

pokjeff

Fun Poster
Joined
Aug 7, 2008
Messages
767
Reaction score
0
Points
10
ntah la nak kata pe...pengadil sndiri pun x psti keputusan dia btul or salh...
 

serwan

Active+ Member
Joined
Sep 6, 2008
Messages
2,828
Reaction score
20
Points
25
tang buyers tu yang :eek::eek::eek:
kuheh kuheh kuheh..
 

Wea Izre

Legendary Member
Joined
Apr 13, 2007
Messages
14,020
Reaction score
33
Points
120
buyers or bias?erkss x kisah la,janji masyukkk,huhuh
 

ejus

Active+ Member
Joined
Jun 25, 2007
Messages
2,536
Reaction score
0
Points
20
ada times ok dan ada times tak ok
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register