>> Anda percaya kenyataan Razak???<<

CG Sponsors




Anda percaya kenyataan Razak ??


  • Total voters
    0

JaMeQ

Legendary Member
Platinum Member
Joined
May 15, 2007
Messages
16,163
Reaction score
101
Points
123
Razak: Najib tidak kenal Altantuya


Bekas penganalisa politik, Abdul Razak Baginda hari mendakwa bahawa Timbalan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak tidak terbabit langsung dalam kes pembunuhan wanita Mongolia, Altantuya Shaariibuu.

Malah, katanya, Najib dan isterinya, Datin Seri Rosmah Mansor tidak pernah bertemu dengan Altantuya.


Abdul Razak memberitahu demikian dalam sidang akhbar pertamanya selepas dibebaskan pada 31 Oktober lalu daripada tuduhan bersubahat membunuh Altantuya.

Dua anggota polis daripada Unit Tindakan Khas, Cif Inspektor Azilah Hadri, 32, dan Koperal Sirul Azhar Umar, 36, yang dituduh membunuh Altantuya, diperintah membela diri.

Azilah dan Sirul Azhar dituduh membunuh Altantuya, 28, di lokasi antara Lot 12843 dan 16735, Mukim Bukit Raja, di Shah Alam antara jam 10 malam 19 Oktober dan 1 pagi 20 Oktober tahun lalu.-Sumber MK

Anda percaya ke kata2 Razak yg Najib & Rosmah tak terbabit? :-?

Aku konpius mcm mana dia blh tau yg Najib ngan Rosmah x pernah bertemu ngan Atlantuya?? adakah dia sentiasa bersama 24jam...

atau pun semasa pembunuhan berlaku dia berada disitu dan pasti yg najib dan rosmah tiada sekali pd masa tu??? :-?:-?:-?
 
Sponsored Post

harraz asyraaf

Super Active Member
Joined
Jun 5, 2008
Messages
7,794
Reaction score
93
Points
70
hehehe..aku teringat apa yg aku tgk malam tadi...si RB ulang soklan wartawan....

ha...macamne saya tau???(senyum....)...saya tau la....<<<jawapan mengong dari org yg mengong...
 

pijoe

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
13,258
Reaction score
1,194
Points
221
ahahahah...semua ini lawak politik beb..... semua perkataan yang keluar dari mulut mamat sekor tu full of sh*t..... nak buat PHD dalam kajian Islam konon...diri sendiri tak betul siap mengandungkan anak orang...terlibat dalam kes bunuh pulak tu....
 

mattop

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 20, 2007
Messages
12,396
Reaction score
10
Points
115
aku tak caya...
 

BOCK

Legendary Member
Joined
Sep 3, 2007
Messages
17,851
Reaction score
59
Points
120
pembohong paling berani stakat nih. jap lagi kena sumpah cam sepul plk. kena pangge plk ramlang poligi jadi imam saksinya huhuhu
 

JaMeQ

Legendary Member
Platinum Member
Joined
May 15, 2007
Messages
16,163
Reaction score
101
Points
123
ahahahah...semua ini lawak politik beb..... semua perkataan yang keluar dari mulut mamat sekor tu full of sh*t..... nak buat PHD dalam kajian Islam konon...diri sendiri tak betul siap mengandungkan anak orang...terlibat dalam kes bunuh pulak tu....
rilek pijoe... ko dah melalut daaaa:eek:

biar la dia nak sambung bajar...dan jgn la tuduh yg bukan2...klu ada bukti xper la...:-?

aku just tya pendapat korang ttg kenyataan razak jer..:)cgrock
 

traderfox

Super Active Member
Joined
Apr 25, 2008
Messages
7,650
Reaction score
218
Points
73
Wallahua'lam...itu antara die dgn Allah...aku pun tak tau kredibiliti mamat nih tapi nampak mcm ada bias somewhere pasal smlm die ngaku ada hubungan peribadi selain hubungan professional dengan the next big boss huhu...
 

traderfox

Super Active Member
Joined
Apr 25, 2008
Messages
7,650
Reaction score
218
Points
73
rilek pijoe... ko dah melalut daaaa:eek:

biar la dia nak sambung bajar...dan jgn la tuduh yg bukan2...klu ada bukti xper la...:-?

aku just tya pendapat korang ttg kenyataan razak jer..:)cgrock
pijoe tu citer pasal razak anak jiran sebelah rumah die yg bunuh katak aritu...tu yg melalut tak tentu pasal...:eek::eek:
 

Kehidupan

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jan 11, 2008
Messages
25,111
Reaction score
217
Points
123
babak yang menarik nih.....

kita tengok arahan selanjutnya dari pengarah filem ini.....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register