Anda ada produk utk dipasarkan di Giant, Carrefour & 7 Eleven > seluruh Malaysia?

CG Sponsors




taufanmerah

Active+ Member
Joined
Aug 14, 2008
Messages
3,647
Reaction score
2
Points
25
Anda ada produk utk dipasarkan di Giant, Carrefour & 7 Eleven > seluruh Malaysia?

Salam. Kami telah berjaya pasarkan 1 produk spt yg dinyatakan di atas dan bakal menyusul 2 produk lagi. Saya lihat ialah bila masuk produk melaluinya, segalanya senang dan sales mendadak naik hinggakan gerun dgn order yg diterima. Antara perkara yg perlu anda fikirkan ialah :

1) anda mempunyai produk yg bagus & boleh diterima oleh semua lapisan pembeli. bukan produk yg tlh ada di pasaraya yg dinyatakan di atas (produk baru sbg contoh minuman tongkat ali yg mcm power root dll)

2) kami ada 7 kuota produk lagi yg ingin di ketengahkan.

3) kami akan buat penjenamaan baru selaras dgn kehendak mktg department.

4) kita berusahasama dan berkongsi keuntungan melaluinya.

5) anda bersedia supply dgn demand yg bakal diterima.


anda nyatakan produk anda disini dan saya akan nilaikan serta hubungi anda semula. :)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

taufanmerah

Active+ Member
Joined
Aug 14, 2008
Messages
3,647
Reaction score
2
Points
25
order yg pertama kami terima ialah 2 kontena... cuma mereka amik hak ekslusif utk pasarkan produk tu... so mana2 order lepas ini mesti melalui mereka. tq
 

alonso

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 1, 2008
Messages
62,520
Reaction score
426
Points
531
kene ade produk sendri ke??tak paham la
 

buya

Active Member
Joined
Feb 1, 2007
Messages
1,519
Reaction score
8
Points
25
tak paham konsep nih..cube ko explain lebih sikit..aku nak tanye camana kalu nak pasarkan buah rock melon secara direct ke hypermarket giant ker or tesco? ko boleh uruskan ker? sebab kita orang satu group secara berkelompok..so bekalan utk sepanjang tahun tu ade lah..kalau harga menarik boleh dibincangkan..
 

iwak

Super Active Member
Joined
Mar 21, 2008
Messages
7,594
Reaction score
37
Points
80
ni iks pnye product ker
 

alonso

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 1, 2008
Messages
62,520
Reaction score
426
Points
531
kalo guna bukan produk sendri bole ke??
 

taufanmerah

Active+ Member
Joined
Aug 14, 2008
Messages
3,647
Reaction score
2
Points
25
rock watermellon tu >> tembikai susu ka? aku bab2 nama buah ni...fail skit....

mana2 produk yg u rasa boleh dijual/hangat. tq
 

taufanmerah

Active+ Member
Joined
Aug 14, 2008
Messages
3,647
Reaction score
2
Points
25
u ada produk sendiri atau kenalan punya ke atau iks ke... janji boleh buat sales & kompetatif... jgn ler kau offer produk tapi x kompetatif dari segi harga dan kualiti. tq
 
Sponsored Post
Top
Log in Register