BTC USD 37,293.9 Gold USD 1,798.64
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Ask/Help Anak member eksiden takde lesen...perlu buat report tak?

momoque

Legendary Member
gem
Messages
11,219
Joined
Dec 26, 2011
Messages
11,219
Reaction score
392
Points
141
Assalamualaikum...

Pagi tadi anak member kwn eksiden otw ke sek ren

Dia bonceng si akaknya yg sek men..

Skrg dua2 hospitalized wad kuning

Langgar kete kancil kuar simpang tiba2

Si driver kancil ngaku salah dia & nak setelkan seme bil2 hospital dan segala kerosakan

Nak buat report polis tp masalahnya si akak tu xde lesen...
 
Sponsored Post

siamanggagapp

Active+ Member
Messages
4,106
Joined
Jul 20, 2013
Messages
4,106
Reaction score
567
Points
71
Kadang2 mungkin ada ’mild concussion’ sbb tu rasa pening dan muntah
Tak semestinya kena buat CT Scan atau Skull Xray
Bergantung pada simptom dan pemeriksaan doktor
Kalau muntah berterusan, ada simptom neurologi then kena buat la neuroimaging
Pantau kat rumah, kalau ada simptom pelik terus bawa ke hospital
Doktor selalu akan pertimbangkan ’risk & benefit’ sbb buat CT scan/skull xray pun ada risk radiation
yup betoi tu

aku ln dulu prnh jatuh moto mmg brdengung kepala blk trus tido bgn br rasa fresh
 
Sponsored Post

yussv

Active+ Member
Messages
4,236
Paid Membership
Joined
Oct 18, 2008
Messages
4,236
Reaction score
662
Points
81
Kalau bole setel luar..setel luar la.. kalau repot nanti kena byr saman pulak..buat ape kluar duit byr saman
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register