BTC USD 48,146.2 Gold USD 1,755.11
Time now: Jun 1, 12:00 AM

anak angkat....

ayien

Fun Poster
Joined
Dec 13, 2006
Messages
420
Reaction score
1
Points
15
nie nak mintak bantuan otai2 atau sape2 yang berkenaan kat sini atau pun sape yang tau macam mane nak ambik anak angkat dan kat mane atau semua nya la berkaitan nak ambik anak angkat nie....kisahnye gini kakak aku nie dah banyak kali gugur kandungan, so skrang pun dah umur lebih dari 30 tahun sebab tuh skrang dier nak ambik anak angkat..so sape2 yang leh tolong bagi info tolong bagitau ye....

:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post

DEKAN

Fun Poster
Joined
Oct 16, 2008
Messages
628
Reaction score
0
Points
10
Ooo ye ke... Xbiasa la plak handle kes ni tapi umumnya agensi legal yang berkaitan dengan kes ni = Jabatan Kebajikan Masyarakat kawasan masing2 la, cuba ke jabatan tu n tnya khabar, insyaallah ada jalan penyelesaian... Atau ke rumah anak2 yatim...
 

ayien

Fun Poster
Joined
Dec 13, 2006
Messages
420
Reaction score
1
Points
15
satu lagi sikit punya problem, akak aku nie nak kan anak cina, ader ke ek?
 

tudung87

Legendary Member
Joined
May 30, 2008
Messages
12,870
Reaction score
69
Points
120
anak cina?
kenapa lak nk anak cina?


sebab, muka dia ngan husand die macam cina keh?
 

ayien

Fun Poster
Joined
Dec 13, 2006
Messages
420
Reaction score
1
Points
15
hehehe..ntah la..aku pun pelik..diorng nak baby yang baru lahir, nanti akak aku dapat la bagi susu badan....
 

eboss

CG Hardcore
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
hehehe..ntah la..aku pun pelik..diorng nak baby yang baru lahir, nanti akak aku dapat la bagi susu badan....

buat apa lak nak amik anak angkat cina

dah tentu darah daging budak tu tak elok...

betul ler kita leh didik jaelok tapi bak kata orang tua-tua

kemana tumpah kuah kalau tak ke nasi

kalau keturunan elok2 tak per juga kalau kena jenis keturunan penyamun tahap botak chin...jenuh ler...

amik anak orang islam berlambak dok ada....

:D
 

12daily_pro

Active+ Member
Joined
Dec 11, 2005
Messages
3,705
Reaction score
31
Points
30
buat apa lak nak amik anak angkat cina

dah tentu darah daging budak tu tak elok...

betul ler kita leh didik jaelok tapi bak kata orang tua-tua

kemana tumpah kuah kalau tak ke nasi

kalau keturunan elok2 tak per juga kalau kena jenis keturunan penyamun tahap botak chin...jenuh ler...

amik anak orang islam berlambak dok ada....

:D

bukan semua cina tu x elok dan x semua melayu islam tu elok perangainya .... klau x takkan ada cina yg masuk islam ... :D kita yg islam niepun kadang x cam cina masuk islam ... jadi kita sama jerk atas dunia nie ....

:)cgrock:)cgrock
 

beepinkyz

Fun Poster
Joined
Jun 28, 2008
Messages
404
Reaction score
0
Points
10
kalau dia ambik anak cina, bertambah lagi la saudara seIslam kita ye tak?
ok la kalau bagi susu badan.. nanti anak tu akan jadi selevel macam anak kandung
 

taurusboyz90

Legendary Member
Joined
Apr 20, 2008
Messages
10,017
Reaction score
119
Points
123
cuba pi umah anak yatim...wat permohonan..pilih je mana2 pusat anak2 yatim...selalunya proses permohonan makan bertahun-tahun..so kena pandai la cari cable:p
 

amira88

Legendary Member
Joined
Mar 5, 2008
Messages
12,032
Reaction score
12
Points
115
hurm...

aku tgh cadang nk carik baby gak... nk bela...

skarang cadang nk carik mak yg pegnen tak mo baby tu...

then pndai2 ah aku ejas.... sb benda leh setle...

sape2 yg kenal mn2 budak yg pegnen gtaw ak...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register