Amway (Malaysia) Sdn Bhd (22062-P) (AJL93010) - www.amway2u.com

CG Sponsors




Abu nawas

Legendary Member
Joined
Mar 17, 2007
Messages
11,237
Reaction score
309
Points
131
Buat MLM ni kena ambik masa utk berjaya...MLM ni bukan skim cepat kaya so kena ada kesabaan dan kesungguhan, MLM ni mengajar kita menjadi peniaga yg sebenar (setiap bulan kena buat jualan atau beli sendiri), kalo MLM yg tak ada maintain dan bole dpdt bonus saya rasa ini bukan perniagaan, ini permainan...tapi byk yg suka modal sekali untung berkali2 dgn hanya cari org join bukan jual barang..

Amway kukuh kerana ahli diterapkan menjadi usahawan di samping membina networking dan ambil masa 5 tahun (mgkn lebih) ke atas utk nampak hasil, byk org sekarang tak minat sebab nak duit cepat dan kaya cepat tapi asas tak kukuh..lepas tu mula la cari company lain plak

Semoga berjaya bersama Amway!
 
Sponsored Post

serene_kpf

InstaForex Official IB
Platinum Member
Joined
Mar 27, 2006
Messages
7,634
Reaction score
5
Points
65
yeah, memang,mlm kena ambil masa, tapi amway betul betul baik cuma barangan ada sikit mahal
 

Abu nawas

Legendary Member
Joined
Mar 17, 2007
Messages
11,237
Reaction score
309
Points
131
yeah, memang,mlm kena ambil masa, tapi amway betul betul baik cuma barangan ada sikit mahal
itu yg byk org tak boleh buat...bersabar dan buat dengan penuh etika sebagai seorg MLMer

MLM sekarang dah merapu...itu yg buat org tak nak dengar MLM...fobia
 

mrpezzal

Fun Poster
Joined
Jun 6, 2007
Messages
104
Reaction score
12
Points
15
Buat MLM ni kena ambik masa utk berjaya...MLM ni bukan skim cepat kaya so kena ada kesabaan dan kesungguhan, MLM ni mengajar kita menjadi peniaga yg sebenar (setiap bulan kena buat jualan atau beli sendiri), kalo MLM yg tak ada maintain dan bole dpdt bonus saya rasa ini bukan perniagaan, ini permainan...tapi byk yg suka modal sekali untung berkali2 dgn hanya cari org join bukan jual barang..

Amway kukuh kerana ahli diterapkan menjadi usahawan di samping membina networking dan ambil masa 5 tahun (mgkn lebih) ke atas utk nampak hasil, byk org sekarang tak minat sebab nak duit cepat dan kaya cepat tapi asas tak kukuh..lepas tu mula la cari company lain plak

Semoga berjaya bersama Amway!

yea.. barang AMWAY ini memang bagus, sebelum ini saya tidak suka ambil tahu ttg barangan AMWAY ini.

Barangan bagus, dan bergantung kepada kita bagaimana untuk memasarkannya. TANPA MODAL tapi perlu effort.. dia mengajar kita bagaimana untuk menjadi seorang perniaga yang betul.. sbb itu ramai orang CINA dalam AMWAY.

Aku banyak kali dah tertipu dengan biz yang boleh memberi pulangan dlm masa yang singkat ni..

So aku skrg nak cuba pulak dalam AMWAY nie... bagi aku produknya adalah SANGAT BAGUS.. walaupun orang kata barang AMWAY MAHAL.. tapi sebenarnya adalah sebaliknya, malah ia lebih menjimatkkan.

Doakan aku berjaya dalam AMWAY ini.
 

vaquita

Fun Poster
Joined
Aug 14, 2007
Messages
448
Reaction score
0
Points
10
AMIN.....

produk amway yg saya suka bedak dia lah.
bau sedap.
wangi sgt.
 

budak_kampung

Fun Poster
Joined
Sep 17, 2006
Messages
269
Reaction score
2
Points
15
betul....tapi dlm mlm, yg terawal ada advantage....lagi satu yg saya tengok, puak ni akan bg peluang kat puak dia dulu sebelum disclose kat org kita.....

itu apa yg saya nampak la....:)
Saya setuju dgn pendapat ni...kalau org Melayu pun dpt peluang ni awal dah tentu akan bagi kat kaum sendiri dulu sebelum bagi pada kaum lain... CUMA bezanya mrk yg benar2 usahakan peluang tu dgn bersungguh2 atau tidak sehingga berjaya.... atau berenti sekerat jalan??!!!...
Kalau dlm AMWAy ada pangkat Crown Ambassador... semua kaum boleh dpt pangkat Crown Ambassador...yg penting usaha beb dan terus pandang ke depan demi masa depan yg cemerlang, gemilang dan terbilang...


Just my 2 cents opinion...
 

mrpezzal

Fun Poster
Joined
Jun 6, 2007
Messages
104
Reaction score
12
Points
15
yea..
mcm mana yea.. org cina2 dalam AMWAY ni boleh berjaya
kalau nak kata berpendidikan tinggi tak lah jugak
sbb di Malaysia ni. yang ada CROWN AMBASADOR tu.. cina jual durian...
mula2 jual amway naik motor je pergi seluruh perak...
kagum aku. tapi dia tetap low profile.. biasalah orang naik dari bawah..
dan beberapa org melayu yang naik disebabkan oleh dia.. mmg dia seorang yang bagus.
 

moneymaker3000

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 24, 2007
Messages
25,246
Reaction score
511
Points
176
aku suke gak produk amway ni tapi aku rasa antara sebab utama org melayu tanak aktif dlm amway pasal harga barang dia yg mahal. Contohnye ubat gigi amway tu harga lebih rm10 tapi kat carrefour bole dpt 3 ubat gigi.

Macam e-spring tu mmg bagus sgt, tapi nak tukar filter dia setiap 5000liter, harga cecah rm600, macam bayar insuran n roadtax keter la plak. tu yg org ramai fikir byk kali pasal amway ni
 

farmasi

Active Member
Joined
Jan 14, 2008
Messages
1,308
Reaction score
1
Points
25
sy pun ahli amway cuma skrg beli yg tiada tandingan di luar je
cthnya ubat gigi, LOC, dish drops & produk artistry tapi kalau bab vitamin dah guna shaklee lebih 3 tahun sebab sebagai pharmacist saya tgk nutrilite malaysia tak setanding nutrilite us/global tu yg x fhm bila tanya upline/diamond depa kata kena percaya kat company. ada ke tu jwpnnya?? so bila org shaklee promote brg sy try walau hubby tentang abis2an last2 since last year hubby yg teraju shaklee ni drpd sy tp mcmane pun ari2 gosok gigi dgn Glister
 

farmasi

Active Member
Joined
Jan 14, 2008
Messages
1,308
Reaction score
1
Points
25
AMIN.....

produk amway yg saya suka bedak dia lah.
bau sedap.
wangi sgt.
bedak revell x best ke?:D
tang amwaynya deodorant mmg syok pakai bdn x bau 2-3 hari tapi
menjak tau anti-perspirant tak elok trus tukar brand x yg cuma
deodorant tapi bkn anti-perspirant dan since last mth dah melekat
dgn debac7 :"> kat kedai sy pun dah byk jual :)paid
 
Sponsored Post
Top
Log in Register