Amway (Malaysia) Sdn Bhd (22062-P) (AJL93010) - www.amway2u.com

CG Sponsors




Mystream Network

Active Member
Joined
Nov 4, 2007
Messages
1,236
Reaction score
0
Points
30
hmmm .. tidak jgk saya rasa..
ramai juga cina yg berjaya ada yg masuk lambat.

dan tidak semestinya yang masuk awal itu akan berjaya.. ianya bergantung pada usaha kita...
betul....tapi dlm mlm, yg terawal ada advantage....lagi satu yg saya tengok, puak ni akan bg peluang kat puak dia dulu sebelum disclose kat org kita.....

itu apa yg saya nampak la....:)
 
Sponsored Post

mrpezzal

Fun Poster
Joined
Jun 6, 2007
Messages
104
Reaction score
12
Points
15
AMWAY - SA8 Bioquest Demo 1 - Exploding Crystals

AMWAY - SA8 Bioquest Demo 1 - Exploding Crystals

 

mrpezzal

Fun Poster
Joined
Jun 6, 2007
Messages
104
Reaction score
12
Points
15
betul....tapi dlm mlm, yg terawal ada advantage....lagi satu yg saya tengok, puak ni akan bg peluang kat puak dia dulu sebelum disclose kat org kita.....

itu apa yg saya nampak la....:)

saya rasa tidak betul jgk...
sbb ada jgk cina yang masuk .. tapi tak dapat pergi lebih tinggi
disebabkan oleh usaha yang kurang.
 

syaq

Legendary Member
Joined
Aug 22, 2006
Messages
13,425
Reaction score
5
Points
115
Selamat Tahun Baru 2008
 

Cacharias

Active+ Member
Joined
Aug 4, 2007
Messages
3,699
Reaction score
3
Points
25
saya rasa tidak betul jgk...
sbb ada jgk cina yang masuk .. tapi tak dapat pergi lebih tinggi
disebabkan oleh usaha yang kurang.
Dah lamer ke join Amway ni bro... Aper kelebihan nyer bro dari MLM yg lain macam Cosway atau Hai-O...
 

mrpezzal

Fun Poster
Joined
Jun 6, 2007
Messages
104
Reaction score
12
Points
15
Dah lamer ke join Amway ni bro... Aper kelebihan nyer bro dari MLM yg lain macam Cosway atau Hai-O...
saya baru je join AMWAY nie..
apa yg saya tgk ialah...
barangan mereka adalah bermutu
dan setiap barangan adalah DIJAMIN KEPUASAN PENGGUNAANYA atau WANG akan dikembalikan.

Maknya .. kalau barangan itu rosak/tidak memuaskan hati kita/ maka wang akan dikembalikan.

Untuk berjaya of coz kena kerja kuat.. sama je mcm MLM yang lain2.
 

wanz_inc

Fun Poster
Joined
Dec 7, 2007
Messages
113
Reaction score
0
Points
10
saya baru je join AMWAY nie..
apa yg saya tgk ialah...
barangan mereka adalah bermutu
dan setiap barangan adalah DIJAMIN KEPUASAN PENGGUNAANYA atau WANG akan dikembalikan.

Maknya .. kalau barangan itu rosak/tidak memuaskan hati kita/ maka wang akan dikembalikan.

Untuk berjaya of coz kena kerja kuat.. sama je mcm MLM yang lain2.

yea saya setuju... memang barang amway bagus semua... saya pun pakai jugak... teruskan perjuagan anda di sana....:D
 

gym_midas

Fun Poster
Joined
Jul 26, 2007
Messages
679
Reaction score
173
Points
23
saya baru je join AMWAY nie..
apa yg saya tgk ialah...
barangan mereka adalah bermutu
dan setiap barangan adalah DIJAMIN KEPUASAN PENGGUNAANYA atau WANG akan dikembalikan.

Maknya .. kalau barangan itu rosak/tidak memuaskan hati kita/ maka wang akan dikembalikan.

Untuk berjaya of coz kena kerja kuat.. sama je mcm MLM yang lain2.
nampaknya ko masih guna konsep lama.............jual produk sebanyak mungkin......kenapa tk beralih ke sistem britt...
 

mrpezzal

Fun Poster
Joined
Jun 6, 2007
Messages
104
Reaction score
12
Points
15
nampaknya ko masih guna konsep lama.............jual produk sebanyak mungkin......kenapa tk beralih ke sistem britt...
saya hanya hendak berkongsi ttg barangan AMWAY nie..
sbb ramai dari kita yg tidak suka ambik tahu ttg produk AMWAY nie.
tapi bila dah guna .. ramai yg suka... termasuk saya

barulah kita tahu apa maknanya Barangan Amway yang "MAHAL" dan Juga Brangan di Market yang "MURAH"..
 

infomer

Freshie
Joined
Jan 6, 2008
Messages
8
Reaction score
0
Points
3
saya hanya hendak berkongsi ttg barangan AMWAY nie..
sbb ramai dari kita yg tidak suka ambik tahu ttg produk AMWAY nie.
tapi bila dah guna .. ramai yg suka... termasuk saya

barulah kita tahu apa maknanya Barangan Amway yang "MAHAL" dan Juga Brangan di Market yang "MURAH"..

saya juga pakai barangan AMWAY ni
sangat bagus..
wpun orang kata barang mahal.. tapi barangan dia berkualiti

hari tu ada skali saya beli barang.. dan rasa tak puas hati...
terus saya complaint pada AMWAY.. terus AMWAY tukarkan dengan yang baru.

Kekadang tu ada jugak kawan-kawan saya yang dapat duit balik..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register