To Sell ^^Amplifier Stellar^^

CG Sponsors




Adika

Super Active Member
Joined
Jul 25, 2007
Messages
8,726
Reaction score
3
Points
65
Bagi peminat Amp/sound system Kereta, saya nak tolak amp brand Stellar saya ni. Pakai beberapa bulan je pastu simpan coz dia 2 channel, saya guna 4 channel. Bg yg tau ttg brand ni mesti kenal brand ni x banyak di pasaran , model pon terhad dijual. Made in USA. So, x mo cite banyak yg pastinya mmg kualiti baik punyer. Aku nak offer RM500 je dgn bbrp komponen kabel yg masih aku simpan. Nak kalu sila PM/YM ke. Mana yg dok jauh tu harga post lain kira. Yang dok Lembah Kelang ni COD je ar leh jmpe aku kt mattop briyani.. Pat pat siku lipat, sape cepat dia dapat...


Kabel jenis baik tu, nak seperate pon boley ada suis asing

Sebelum ni saya guna tu khas utk sub woofer je

Saje letak beberapa gambo, bendanya 1 jer..:D

Gambar Brand..sori ar kalo x clear sgt..camera cikai je

Lagi gambarnya...
 
Sponsored Post

Adika

Super Active Member
Joined
Jul 25, 2007
Messages
8,726
Reaction score
3
Points
65
Ada sesapa berminat x?
 

Adika

Super Active Member
Joined
Jul 25, 2007
Messages
8,726
Reaction score
3
Points
65
Up utk Hari Jumaat...
 

Adika

Super Active Member
Joined
Jul 25, 2007
Messages
8,726
Reaction score
3
Points
65
x de sape minat sound system keta sini ke??
 

gengjawa

CG Top Poster Club, XM Official, Introducing Broke
Platinum Member
Joined
Dec 22, 2006
Messages
33,087
Reaction score
200
Points
123
berapa harga beli dulu?
 

Adika

Super Active Member
Joined
Jul 25, 2007
Messages
8,726
Reaction score
3
Points
65
Ada yg nak tengok dlu pon bole tp pasang sndri la...
 

Adika

Super Active Member
Joined
Jul 25, 2007
Messages
8,726
Reaction score
3
Points
65
x de yg berminat?.. Harga boleh dirunding ar...
 

Adika

Super Active Member
Joined
Jul 25, 2007
Messages
8,726
Reaction score
3
Points
65
Up seblm g Jumaat..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register