Amethyst Gold Creation Sdn Bhd ( 951063-K) - www.orosaver2u.com

CG Sponsors




polywang

Active Member
Joined
Dec 21, 2006
Messages
1,327
Reaction score
1
Points
25
Assalamualaikum kepada semua kengkawan.
utk maklumat semua, pada 08 dis 2013 powergold telah melancarkan 1 blog
utk seluruh masyarakat malaysia melihat produk emas 916 powergold beserta
dengan harga @ lebih mudah KATALOG POWERGOLD. kepada kengkawan semua
bolehlah melihat produk yg akan ditwarkan oleh powergold dengan
harga yg lebih rendah dr harga pasaran. adalah amat berbaloi jika anda
semua melihat dan seterusnya membuat tempahan awal.
rebutlah peluang menyimpan emas sekarang.
sila klik link ini untuk mendapatkan tawaran istimewa daripada saya
http://powergold.com.my/?ref=109
 
Sponsored Post

polywang

Active Member
Joined
Dec 21, 2006
Messages
1,327
Reaction score
1
Points
25
AMETHYST GOLD CREATION SDN BHD memperkenalkan program POWERGOLD - JANA PENDAPATAN MELALUI EMAS. Dengan bermodalkan minima RM380 (Membership Fee) ahli akan menerima 1 gram Emas 999.9 dan FAEDAH UTAMA sebagai ahli adalah dapat beli Emas dengan HARGA AGEN sama ada untuk Jual atau simpan & JANA INCOME MELALAUI TRADING & NETWORKING. EMAS KITA PEGANG SENDIRI.

ADAKAH ANDA BERMINAT?

PM saya
 

polywang

Active Member
Joined
Dec 21, 2006
Messages
1,327
Reaction score
1
Points
25
GOLD
MEMBERSHIP [email protected] RM380
Percuma 1 gram gold bar 999.9 atau cincin 916
* Dapat beli emas dengan harga Agen
* Seminar dan training PERCUMA
* Untung runcit dari jualan emas
* Komisyen jualan kumpulan
* Reward Point (RP1) RM500
* Percuma personal web jualan/promosi
POWER GOLD
MEMBERSHIP [email protected] RM1,900
* Percuma 5 gram gold bar 999.9 atau cincin 916
* Dapat beli emas dengan harga Agen
* Seminar dan training PERCUMA
* Untung runcit dari jualan emas
* Komisyen jualan kumpulan
* Reward Point (RP1) RM500
* Percuma personal web jualan/promosi

* Pilihan Terbaik!
SUPER POWER GOLD
MEMBERSHIP STOKIS RM3,800
* Percuma 10 gram gold bar 999.9 atau cincin 916
* Dapat beli emas dengan harga Stokis & Lelong
* Seminar dan training PERCUMA
* Untung runcit dari jualan emas
* Komisyen belian produk dari [email protected]
* Komisyen jualan kumpulan
* Dapat upah/komisyen jika daftarkan ahli baru
* Reward Point (RP1) RM500
* Reward Point (RP2) RM1,000
* Percuma personal web jualan/promosi
 

polywang

Active Member
Joined
Dec 21, 2006
Messages
1,327
Reaction score
1
Points
25
Buat lah simpanan emas untuk masa hadapan kawan2... In syaa Allah akan memberi manfaat kepada kita didalam menghadapi kadar inflasi yg makin meninngkat..!...

Mana2 yg nk mula menyimpan emas untk masa depan.. boleh pm sy untuk menjadi ahli/stokis dan mendapatkan harga yg murah... Selain anda boleh mengumpul emas, anda juga dapat menjana pendapatan... Itulah bestnya join biz powergold!!...

 

polywang

Active Member
Joined
Dec 21, 2006
Messages
1,327
Reaction score
1
Points
25
Dulu:
* Beli emas mahal..
* Dapat emas sahaja..
* Nak jual balik kedai ambil rendah..
* Ajak kwn beli x dpt apa2 bonus..

Skrg:
* Beli emas lbh murah..
* Beli utk diri sendiri dapat bonus..
* Beli utk kwn dpt bonus
* Jual balik dpt harga tinggi..
* Kawan beli dapat bonus..
* Kawan dpt bonus, lagi2 kita dpt bonus..
* Ajak kawan jadi ahli pun bonus masuk.
* Nk jual runcit2 pun untung..

Pendek kata langsung x de rugi join powergold..untung berganda2 ada lah..
Setiap BELIAN emas 1gram di POWERGOLD, sesiapa sahaja.. akan dapat RM1.
Contoh : Anda beli 100g Gold Bar di POWERGOLD, anda dapat RM100, sy pun dapat RM100 jugak!!.... Yahooo!!...

Nak join beli emas yg menguntungkan?..

https://www.facebook.com/pages/Emas-Power/158734867656866

 

sniper9194

Fun Poster
Joined
Mar 1, 2011
Messages
146
Reaction score
0
Points
10
Dulu:
* Beli emas mahal..
* Dapat emas sahaja..
* Nak jual balik kedai ambil rendah..
* Ajak kwn beli x dpt apa2 bonus..

Skrg:
* Beli emas lbh murah..
* Beli utk diri sendiri dapat bonus..
* Beli utk kwn dpt bonus
* Jual balik dpt harga tinggi..
* Kawan beli dapat bonus..
* Kawan dpt bonus, lagi2 kita dpt bonus..
* Ajak kawan jadi ahli pun bonus masuk.
* Nk jual runcit2 pun untung..

Pendek kata langsung x de rugi join powergold..untung berganda2 ada lah..
Setiap BELIAN emas 1gram di POWERGOLD, sesiapa sahaja.. akan dapat RM1.
Contoh : Anda beli 100g Gold Bar di POWERGOLD, anda dapat RM100, sy pun dapat RM100 jugak!!.... Yahooo!!...

Nak join beli emas yg menguntungkan?..

https://www.facebook.com/pages/Emas-Power/158734867656866

:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 

Mishal Abdul

Freshie
Joined
May 16, 2020
Messages
1
Reaction score
0
Points
33
syarikat lebih beri tumpuan pada kempen simpan emas 1 gram 1 bulan, sebab itu syarikat suruh jadi ahli dan ahli boleh beli emas dengan harga murah atau harga kilang.
Produk terbaru yang syarikat keluar adalah dinar emas.

1238233_504529312964577_93635259_n.jpg
maaf boleh bantu saya tak, nak minta contact no. syarikat orodesign ada tak..?? Upline sy dah xpeduli sy lagi skrg ni, klau nak beli emas dah susah sbb sistem orodesign ni kena bayar melalui upline.. so sedih
 
Sponsored Post
Top
Log in Register