Amethyst Gold Creation Sdn Bhd ( 951063-K) - www.orosaver2u.com

CG Sponsors




Sponsored Post

luqiz

Fun Poster
Joined
Apr 24, 2008
Messages
253
Reaction score
1
Points
15
tolong letak kat sini harga emas yg dr kilang tu boleh? nak compare dengan harga kat kedai
 

polywang

Active Member
Joined
Dec 21, 2006
Messages
1,327
Reaction score
1
Points
25
salam..sy nak beli cincin 1 g dalam 20k..klu jadi ahli, berapa total semua?
selepas jadi ahli kita dapat beli dengan harga kilang...murah dari luar...

betul ke nak ni...stok ada sebab syarikat ini adalah pembekal kepada kedai-kedai emas.
 

polywang

Active Member
Joined
Dec 21, 2006
Messages
1,327
Reaction score
1
Points
25
tolong letak kat sini harga emas yg dr kilang tu boleh? nak compare dengan harga kat kedai
harga yang di tawarkan syarikat utk hari ini

Boleh banding, upah di syarikat ini kalau emas hiasan tidak lebih dari rm50..bergantung pada berat emas.

 

polywang

Active Member
Joined
Dec 21, 2006
Messages
1,327
Reaction score
1
Points
25
Jongkong emas tanda kasih

Jongkong emas seberat kira-kira satu kilogram yang terukir kata-kata Fizo Loves Mawar menjadi antara hantaran pelakon, Fizo Omar kepada suri hidupnya, Mawar Abdul Karim, 24. (Petikan Akhbar Hari Ini)

**Dia xpe lah banyak duit boleh la beli 1 kg..Abis kita beli 1gram..Jika tidak bermula dari sekarang bila lagi.Mulakan langkah pertama dengan 1gram.

 

polywang

Active Member
Joined
Dec 21, 2006
Messages
1,327
Reaction score
1
Points
25
Di powergold adalah kami membuat jualan emas dari syarikat secara online atau offline (Kedai emas bergerak)..jangan salah faham..setelah anda jadi ahli vip syarikat akan bagi emas bedasarkan pakej anda dan emas tersebut anda simpan sendiri..bukan syarikat simpan, itu makna anda selamat dari sebarang risiko.. Bukan skim cpt kaya n
 

rihays83

Fun Poster
Joined
Jan 14, 2012
Messages
179
Reaction score
0
Points
10
salam.. saya dah jadi agen stokis power gold.. masalahnye sekarang, saya nak beli cincin daam 1g kepada siapa saya nak beli..dalam group wassap pon xde yg balas..tolong inform saya di 0193190416
 

polywang

Active Member
Joined
Dec 21, 2006
Messages
1,327
Reaction score
1
Points
25
salam.. saya dah jadi agen stokis power gold.. masalahnye sekarang, saya nak beli cincin daam 1g kepada siapa saya nak beli..dalam group wassap pon xde yg balas..tolong inform saya di 0193190416
cuba hubungi
SMSCALL/MMS/WHA KE 019 4748 019 (CMO HJ MAHMUD)
 

sharemalaysia

Legendary Member
Joined
Feb 18, 2010
Messages
13,540
Reaction score
1,016
Points
196
Boleh tuan PM saya macam mana cara possible untuk buat RM50 tunai sehari dengan hanya beli emas dengan orosaver ni, simpan kat rumah dan saya jual kepada kedai?

berapa gram diperlukan? betul2 boleh jual kat kedai ke?
 

sharemalaysia

Legendary Member
Joined
Feb 18, 2010
Messages
13,540
Reaction score
1,016
Points
196
Boleh tuan PM saya macam mana cara possible untuk buat RM50 tunai sehari dengan hanya beli emas dengan orosaver ni, simpan kat rumah dan saya jual kepada kedai?

berapa gram diperlukan? betul2 boleh jual kat kedai ke?
Tuan tanah masih tak PM lagi..:)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register